Holisztikus bőrfiatalítás DrHazival

Feltöltődve, tele energiával, önbizalommal és az arcfiatalító masszázs boldog tudatával jöttek ki a résztvevők a DrHazi Beauty napról. Házi Edina ugyanis a kozmetikai termékek és hatóanyagaik bemutatása mellett azt is megtanította az egyébként teltházas vendégseregnek, hogyan használják a krémeket, olajokat, és a maga által kifejlesztett arcmasszázs segítségével miként őrizhetik meg fiatalságukat.

A DrHazi Beauty napon szó volt egyebek mellett a holisztikus szemléletről, az arc öregedésének okairól, a leggyakoribb mérgező vegyszerekről is. Ehhez Edina számos, a piacon kapható krém összetevőit elemezte ki. A stresszkezelés mellett arról is szót ejtett a szakember, hogy hogyan kerüljünk egyensúlyba, beszélt az önismeret és az önbizalom építésének fontosságáról is.
A résztvevők megismerhették a DrHazi termékeket, összetevőiket, valamint azok készítési folyamatába is „belekóstolhattak”, hiszen Edina maga kísérletezi ki és állítja össze a krémeket, olajokat. A 100 százalékban természetes, bőrazonos, hightech hatóanyagokkal kombinált termékek minden bőrproblémára megoldást kínálnak. A gyártó célja a sejtszintű bőrregenerálás, a DNS-szintű sejtprogramozás, az intenzív bőrépítés, a kötőszövet erősítése mellett a megfelelő hidratáltság elérése, amelynek következménye az erős, rugalmas bőr és jó tartás.
Az is kiderült, hogy biotechnológiai bőrazonos hatóanyagokkal, nanopeptidekkel, kristályokkal, gyógynövényekkel és aromaterápiás anyagokkal dolgoznak, és, hogy termékeik titka a totarol. 

Az önfejlesztő tréninggel egybekötött szépségnapot hamarosan kozmetikus kollégáknak is megtartja, hogy minél több szakember segíthessen a bőrproblémákkal küzdő, vagy egyszerűen csak szépülni vágyó hölgyeknek.

Addig is, aki szakmabeliként szeretne többet megtudni azokról a speciális módszerekről, amelyek eddig hiányoztak a kozmetikai, bőrgyógyászati arckezelésekből, hogy hogyan lehet természetes módon normalizálni a sérült arcbőröket és holisztikus manuálterápiás módszerrel fiatalítani a teljes arcot, csatlakozzon a DrHazi professzionális csoportjához a Facebookon!  

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail