Hozd ki a legtöbbet a nyári szezonból!

A nyári időszakban a fókusz a fényvédelemre helyeződik, de ezen túl is érdemes felkészülni még számos dologra a nyári bőrápolással kapcsolatban. Tudd meg te is, hogy mik ezek! Csatlakozz a júliusi Digital Beauty Day(s)-hez!

Hogyan és mire hívjuk fel a vendég figyelmét a napi bőrápolási rutinjával kapcsolatban és mi az amit ilyenkor a vendégek szívesen kipróbálnak? Milyen kezelésekre érdemes a fókuszt irányítani? Hogyan hozd ki a legtöbbet a nyári szezonból is? – egyebek mellett ezekre a kérdésekre is választ ad július 27-én, 10.05 perctől Papp Mónika, a Vagheggi Hungary és a The Academy  szakmai vezetője A fényvédelmen túl. Mire készülj a szalonban a nyári időszakban? című előadásán.

A konferencián Zoom program segítségével bárhonnan (okostelefon, laptop segítségével) részt vehetsz. Az előadások az eseményt követő egy hétben (a megosztást követően) zárt link birtokában a résztvevők számára később is megtekinthetők.
Ezek az alkalmak lehetőséget nyújtanak arra, hogy a résztvevők műhelymunka-szerűen, bensőséges hangulatban osszák meg a gondolataikat egymással. Előadóink Magyarország vezető szakemberei, akik tudásuk legjavát hozzák el nektek.

A Digital Beauty Day(s) következő eseményei:

2020. szeptember 7. hétfő 10-13h
Permanent make-up nap

2020. október 8. hétfő 10-13h
Pillázz velünk!

2020. november 16. hétfő 10-13h
Anti-aging kezdőknek és haladóknak

2020. december 7. hétfő 10-13h
Sminkelj az ünnepekre!

Információkért figyeld Facebook eseményünket vagy a www.beauty-day.hu weboldalt.

Jegyárak:
Egy alkalom: 2490Ft
Kettőt fizetsz, hármat kapsz! Bérlet ára: 4980Ft

Jegyet vásárolok

Sok szeretettel várunk mindenkit, szakmabelit, kozmetikustanulókat és a szakma iránt érdeklődőket egyaránt.

A szervező a változtatás jogát fenntartja.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail