“Idén is kint leszünk a Beauty-n”

A Stella Zrt. a szépségipar egyik nagyágyúja. Fantasztikus termékválaszték és folyamatos fejlesztések jellemzik Magyarország egyik legnagyobb kozmetikai cégét. Az őszi újdonságaikat idén is a Beauty kiállításon mutatják be a nagyközönségnek.

 

Szinte nem volt olyan látogató, aki ne nézte volna végig a Stella Zrt. impozáns standját a tavalyi Beauty Forum kiállításon. A hosszú, árusításra kialakított pavilon szinte minden megtalálható volt, amire egy kozmetikában szükség lehet. A Stella által tartott kozmetikai bemutatót telt ház követte, a Sminkszínpadon pedig hatalmas sikert arattak a Catherina Arley termékek és a Stella sminkcsapatának menyasszonyi sminkjei.

 

A Stella Zrt. idén is fantasztikus termékpalettával vesz részt az őszi Beauty Forum kiállításon. A standon számtalan újdonság várja a szakembereket, amelyek természetesen a hétvége során ki is próbálhatók.

A Kozmetikai színpadon szombaton 11.30-kor Bagóné Horváth Katalin, a Stella Zrt diplomás kozmetikai oktatásvezetője izgalmas előadásán mindent megtudhatunk a megereszkedésre hajlamos testrészek, nyak-dekoltázs-mell rejuvenáló kozmetikai szalonkezeléséről, illetve a mitesszeres-aknés-szeborreás bőrök háromfunkciós IPL-készülékkel történő fotrejuvenációs kezeléséről.

A Sminkszínpadon a kiállítás mindkét napján fantaszikus bemutatóval várja a sminkeseket a Stella. Pénteken 15 órakor a Catherine Arley Silky Touch professional party-smink kollekcióját mutatják be a Stella kozmetikus sminkmesterei: Balázs Marianna, Csirik Erzsi, Hulinay Gabriella és Taji Mónika.

Hatalmas érdeklődés övezi szombaton 13.15-kor Dominique Roberts OMC-világbajnok sminkmester bemutatóját. A szakember idén hordható menyasszonyi smink, azaz Commercial Bridal Make-up kategóriában lett aranyérmes Párizsban, és ezt a munkáját hozza el az ide Beauty Forum rendezvényre.

OMC WORLD CHAMPION 2018 – COMMERCIAL BRIDAL MAKE-UP Trainer: Nanara Berezina, Make-up: Dominique Roberts, Photo. Aron Erdős Photography, Turban: Vecsei , Model: Timea Gaál (Forrás: Facebook)

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail