Ismerd meg Te is az innovatív Fusion Line sminktetováló pigmenteket!

(Hirdetés) Megújult pigmentekkel, új sminktetováló gépekkel, egy innovatív, úgynevezett Fusion Line pigmentsorozattal és sok-sok hasznos szakmai információval várja az érdeklődőket a 4. Fusion Line konferenciára a Nouveau Contour Akadémia. A Fusion Line sokat sejtető neve mögött egy olyan pigmentsorozat áll, amely az organikus és nem organikus pigment legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi. Vagyis megfelelően tartós lesz, de mégsem szürkül vagy éppen vörösödik. Ismerd meg te is az elsők között, vásárold meg most kedvezményes áron a belépőjegyedet a konferenciára!

Az elmúlt évek nagy divatja, a szálas szemöldöktetoválás mellett egyre jobban terjed, és egyre modernebbnek számít a púderes szemöldöktetoválás. Már most is sokan alkalmazzák, de nagyon sokféleképpen lehet készíteni, így ezen a téren még volna mit tanulni. Mi pedig szeretnénk minden valódi tudást, márkafüggetlenül átadni a szeptember 28-i, 4. Fusion Line konferencián, ahová május 31-ig még kedvezményes áron vásárolhatjátok meg a belépőjegyeteket!
Hogy minél hasznosabban töltsük ezt a napot, egy nagyon profi szakembert, Anastasiya Roganovát is meghívtuk Oroszországból, akire Amszterdamban, a sminktetováló világkonferencián figyeltünk fel először, ahol első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt. A munkája nagyon logikusan felépített, tiszta és precíz. Anastasiya először elméleti előadást tart, majd élő modellen mutatja be a tetoválást. Akit pedig még részletesebben érdekel a púderes szemöldök tetoválás, annak korlátozott férőhellyel VIP Class tanfolyamot szervezünk a konferencia utáni napon a Nouveau Contour Akadémián. Ez egy egynapos tréning lesz, ahol úgy tudja átadni a szakmai ismereteket, hogy valóban már másnap használni tudja a sminktetováló a szalonmunkája során.

A Nouveau Contour Akadémia legnagyobb idei magyarországi projektje a Fusion Line konferencia. Idén már 4. alkalommal szervezünk találkozási lehetőséget a szakembereknek, ahová természetesen nem csak Nouveau Contour partnerek jelentkezését várjuk, hanem minden tudásra vágyó kolléganőt szívesen látunk.

A termékújdonságok mellett számos új sminktetováló technikát is bemutatunk
A konferencián új gépeink közül bemutatjuk az iQ medical és a Smart sminktetoválógépeket. Teljesen megújulnak a pigmentjeink, nem csupán néhány szín, hanem két teljesen új pigmentsorozat lesz. Az egyik az organikus pigmentek, melyekből gyártanak szem-, száj- és szemöldökre kifejlesztett árnyalatokat is. A másik, a Fusion Line sorozat, melynek lényege az, hogy az organikus és nem organikus pigmentek legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi. Ezt jelenti a neve is: Fusion Line. Tehát megfelelően tartós lesz, de mégsem fog szürkülni, vagy nem fog vörösödni. Nagyon előnyösnek ígérkezik, nyártól már elérhetőek lesznek nálunk Budapesten.

Nemzetközi szintű, színvonalas előadásokkal, bemutatókkal készülünk

A konferenciára érkezik még Romániából a Nouveau Contour Art Team tagja, Nemes Orsi, aki szemtetoválást mutat be élő modellen. Budapestről pedig prémium partnerünk, Szegődi Anita egy szájtranszformációt készít NT tűvel. Az NT tű a Nouveau Contour cég egyik új fejlesztése. Már nem csak Nano tűket forgalmazunk – mert, hogy a szálas technikához egyre vékonyabb tűk kerültek forgalomba –, hanem úgynevezett NT tűket is, amelyek lényege, hogy nem csupán olyan vékonyak, mint a Nano tű, hanem sokkal stabilabbak is. Ez egy igazi újdonság-fejlesztés.
Meggyőződésünk, hogy Dr. Karádi Péter plasztikai sebész főorvos előadása is nagyon hasznos lesz, aki a két szakma határterületéről és együttműködéséről beszél majd, a szegedi Ábrahám Ottília sminkes-sminktetováló előadásának középpontjában pedig a sminktetoválás fúziója lesz.  Természetesen Chris Nay és Császár Zsuzsanna, a Nouveau Contour vezetője is tart majd előadást.

 

A részletes programért és az előadók névsoráért kattints IDE!
A konferencia mindenki számára elérhető rendkívül kedvező ára miatt, amelyből „early bird” kedvezményt is biztosítunk, az ajánlunk május 31-ig tart.

Az egész napos oktatás ára mindössze 1 vendég tetoválása után megtérül!  

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail