Janicsek Magdi: Online kapcsolattartás és önkéntes karantén

Előző cikkünkben, a karanténstaféta sorozatban Gáspár Ágnes Janicsek Magdinak adta tovább a stafétabotot ezzel a kérdéssel: Magdi, neked van szalonod, van alkalmazottad, van tanulód, emellett termékforgalmazó is vagy – hogyan oldod meg ezeket az összetett problémákat ebben az élethelyzetben? Erre kaptunk meg a választ.

Janicsek Magdi: Elöljáróban annyit, hogy abszolút jogos a kérdésfelvetés, igencsak összetett probléma a miénk…

De haladjunk sorban a válaszokkal!

A szalon zárva

Ami a 101 Szépületet, azaz a szalonomat illeti, az ésszerű óvatosságból március 12-e óta zárva van, azóta nem fogadok vendéget.

Kizárólag online kiszolgálás

Az alkalmazottak helyzete szoros összefüggésben van az általunk képviselt márkák termékeinek forgalmazásával: a nagykereskedésben dolgozók egymást naponta váltva végzik munkájukat, a megrendelés-kiszolgálás kizárólag online működik, kihasználva a megszokott házhozszállítási lehetőséget.
Újdonság ezzel kapcsolatban, hogy az eddig elsősorban kozmetikusok rendelkezésére álló honlapjainkon a partnereink vendégei is rendelhetnek, méghozzá 10%-os kezdeménnyel, s ezeket a kiskereskedelmi vásárlásokat az érintett partnereinknek 20%-os bónusszal honoráljuk.

Újdonság: a kozmetikusok rendelkezésére álló honlapjainkon a partnereink vendégei is rendelhetnek terméket, méghozzá 10%-os kezdeménnyel. Ezeket a kiskereskedelmi vásárlásokat az érintett partnereinknek 20%-os bónusszal honoráljuk.

Online konzultáció és kapcsolattartás

A két tanulómmal rendszeres, és a körülményekhez képest intenzív a kapcsolatom. Kialakítottunk egy mindenki számára kedvező és hasznos online képzési, konzultálási módszert a Facebook messenger segítségével, aminek köszönhetően még láthatjuk is egymást.
A virtuális kapcsolatok sokféle lehetőségének hála, napi rendszerességgel vagyok kapcsolatban a kolléganőimmel, barátaimmal. Rendszeresen megosztjuk egymással a szakmai tapasztalatainkat – kozmetikusokkal, partnerekkel, vendégekkel egyaránt.

Olvasd el, Gáspár Ági hogyan tölti a karantén napjait. KATTINTS! 

Kertészkedés és unokázás

A szalon bezárásával párhuzamosan önkéntes karanténba vonultunk a párommal. Igyekszem hasznosan eltölteni a szabadidőmet. A tavasznak köszönhetően a kertben mindig akad valamilyen kedvemre való tennivaló. Amióta lazult a nagyon szigorú elzártságunk, azóta élvezhetem az unokám társaságát is, aki imád a kertben játszani. Esténként filmeket nézünk a párommal. Ez már nem karantén, csak éppen nem megyünk sehova sem.

Gajdár Mónikának adnám tovább a stafétabotot: Budapesthez képest mennyire más most a szakmai élet egy vidéki nagyvárosban, például Vácon? Van-e valamilyen virtuális kapcsolattartás a vendégekkel, ő hogyan oldja meg az ilyen jellegű problémákat?

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail