Két nap és nyit a Beauty! Te ott leszel? Várunk!

Még két nap és megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb szépségipari szakkiállítása és vására a Lurdy házban. A 27. Beauty Forum idén is bővelkedik majd érdekes szakmai újdonságokban, hasznos előadásokban, új termékekben és természetesen izgalmas versenyekben. A szakmabelieknek a belépés ezúttal is ingyenes. De nézzük csak, mire számíthat az, aki kilátogat az idei Beauty-ra?

Az első és talán legfontosabb újdonság az idei Beauty-n a PillaGála, amelynek sikerét már az előzetes jelentkezések is mutatják, hiszen a kiállítás előtt két héttel betelt a terem. A pénteki gálán ugyanis mindent megtudhatunk ennek a rendkívül izgalmas szegmensnek a fejlődéséről, innovációiról, az új technikákról. Megismerhetjük a következő év innovatív orosz pillatechnikáját Garzó Beatrix-szel és Lamanda Kittivel, új dimenziókat nyitunk a pilla világába Szőke Anett szempilla trénerrel. Karina Tikhonova arról beszél majd, hogy lehet felgyorsítani a volume szempilla-hosszabbítást. Angyalné Tóth Katalin és Vad Júlia pedig a Baalbeck szempillaliftinget mutatja be lépésről-lépésre. Horváth Anett pedig egy nemzetközi körképpel mutatja be a hibátlan szempillákat szerte a világból.

Sminkszínpadunkon lesz francia smink, feltűnő alkalmi smink, no make-up camouflage problémás bőrre. Becsempészünk egy kis spiritualitást a sminkbe, és bemutatjuk a táncosok világának sminkvarázsát. Szó lesz még a sztárok sminkjéről, az internet világáról sminkesként, és az elengedhetetlen airbrush-ról is.

De azok sem csalódhatnak, akik a kozmetikai színpad programjára érkeznek, hiszen számos fontos szakmai kérdéseket járunk körbe ebben a két napban. Az egyik legfontosabb hírünk az elmúlt hetekből, hogy a jövőben közös úton járunk a Cosmoproffal, erről Roberto Valente, a BolognaFiere Cosmoprof S.p.A. kiállításigazgatója beszél majd. Körbejárjuk a bőrmegújítás témakörét különös tekintettel az újgenerációs savakra. Bemutatjuk a Triple Brows technikát, amelynek köszönhetően azonnali eredményt érhetünk el az eddig eltávolításra ítélt tetoválások esetében is. Szó lesz még lágylézerről, tökéletes ajakpigmentálásról, márkahűségről és a márkakozmetikák jelentőségéről, és egy kis PR-marketingről is, hiszen a kozmetikusoknak is szüksége van, hogy rátaláljanak a vendégek. A mai világban pedig elengedhetetlen egy weboldal, amely csordultig megtölti a szalont. Lesz még biokozmetikumok és kezelések, férfiaknak is!

A részletes programokról ITT tájékozódhattok! Kiállítóink listáját ITT találjátok!

Várunk mindenkit szeretettel pénteken és szombaton a Lurdy Házban, a 27. Beauty Forum kiállításon, és szurkoljunk együtt a Make-Up Magyar Kupa és a Diákolimpia döntőseinek is!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail