Legújabb hatóanyagok a natúrkozmetikumokban

Vajon igaz az, hogy ami természetes, az nem lehet elég hatásos? Natúr termékkel nem lehet látványos eredményeket elérni professzionális kozmetikában? Egyebek mellett ezekre is igyekszik választ adni dr. Mester Ildikó farmakológus szakgyógyszerész, a Magister Products fejlesztője, üzletvezetője május 25-én, 9.05 perctől a Digital Beauty Days három napos online tanfolyamunkon. Te se maradj le!

A modern natúrkozmetikumok már jóval többet nyújthatnak annál, mint amit gondolunk, hatásuk nem merül ki pusztán annyiban, hogy a sheavaj hidratál vagy, hogy a kókuszolaj táplálja a bőrt.

Egy tévhit-eloszlató rövid előadással érkezik dr. Mestre Ildikó, amelyben kitér a legújabb növényi hatóanyag-kivonási módszerekre, a formabontó biotechnológiai összetevőkre, és mindazokra a nemzetközileg is elismert komponensekre, amelyek a modern natúrkozmetikumokban is helyet kaphatnak.

Előadását ajánlja mindazoknak, akik nyitottak az új irányok iránt, mélyebb hatóanyagismeretre vágynak és osztják az eszméjét, miszerint: „a természet a bölcs emberek patikája”.

Jelentkezz te is háromnapos tanfolyamunkra!

programról bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz!

Csatlakozz Facebook-csoportunkhoz!

⇒ JEGYVÁSÁRLÁS

 

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail