Légy sikeres sminktetováló!

(Hirdetés) Aki már találkozott Méhn Tündével, az tudja, hogy a PMU Art International School mindig tud valami újat mutatni. A 2020-as év rendkívüli programokkal várja a jövő sminktetoválóit a kezdőktől a szakma profijaiig. Izgalmas képzések a sminktetoválás fanatikusainak!

Bemutatjuk a Méhn Tünde sminktetováló akadémia képzési palettáját, amely a te igényedhez lett kialakítva.

Nyílt nap a sminktetoválni vágyóknak

  1. január 24-én az iskolában kozmetikai nyílt nap lesz, ahol a gyakorlott szakemberek és a kozmetikus tanulók felfedezhetik a sminktetoválás világát. A Tünde Méhn PMU Art International School célja, hogy a sminktetoválás még népszerűbb legyen, és még nagyobb körben elterjedjen.
    A nyílt nap folyamán a látogatók megismerkednek majd a képzésekkel, az oktatókkal és a színvonalas sminktetoválással kapcsolatos minden részlettel, hogy könnyebben menjen a jövőben a döntés.
    A sminktetováláshoz elengedhetetlen a megfelelő sminktetováló gép, ezért a nyílt nap során számos NPM sminktetováló gépet próbálhatnak ki a szakma újoncai. A nap során élőmodelles bemutatóra is sor kerül: Láng Anett lépésről lépésre mutatja be, hogyan készül a tökéletes szemöldöktetoválás.
    Ha kozmetikus vagy és szeretnél megtanulni sminktetoválni, emellett részletes információt kapni a sminktetoválás minden területéről, akkor neked érdemes regisztrálnod!

Ha szeretnél megtanulni sminktetoválni

Aki már biztosan tudja, hogy sikeres sminktetováló művész szeretne lenni, az részt vehet Méhn Tünde, Kocsis Nikolett vagy Wirth Inez alapképzésein.
A szemöldök alapképzések során a szálazott és a púderes hatású technikák elméleti és gyakorlati alapjait lehet tökéletesen elsajátítani.
Az ajak- és szemhéjtetoválás képzések során is sor kerül elméleti és gyakorlati tanításra, emellett a tűelmélet, a sminktetováló gépek használata és még rengeteg más tudásanyag várja az alapképzésre jelentkezőket.

Ha a hiányosságaidat pótolnád

Előfordulhat, hogy egy sminktetoválónak hiányosságai vannak – a Méhn Tünde PMU Art International School erre is gondolt, hiszen a tudásszintemelő képzések során a hiányosságok gyors megszűntetése a cél, mindez rengeteg gyakorlással. A képzéseken maximum 3 fő vehet részt, így az oktató a teljes figyelmét személyre szabottan tudja a résztvevőkre szentelni, hogy hasznos tanácsokkal és tippekkel lásson el mindenkit. A tudásszint emelő képzéseket az alap és a mesterképzések között ajánlott elvégezni, amely során a résztvevők speciális igényeit figyelembe veszi az oktató, akik így tökéletesíthetik a tudásukat, ezáltal több tapasztalattal rendelkeznek majd. A tudásszint emelő képzések márciusban és áprilisban kezdődnek Méhn Tündével és Kocsis Nikolettel.

Ha új technikákat sajátítanál el

A már tapasztalt sminktetoválók számára is vannak olyan technikák, amelyeket még nem igazán ismernek, s emiatt még a kínálatukban sem szerepel. Méhn Tünde mesteroktató nemzetközileg elismert mesterképzései során a tudásuk színvonalát és kínálatuk sokszínűségét bővíthetik az érdeklődők, bármilyen sminktetoválásról is legyen szó. A Tünde Méhn PMU Art International School kínálata mindent biztosít a sminktetoválás terén újítani kívánók számára.
■ A Misty Eyeshadow szemhéj mesterképzés,
■ a Pearly Lips ajak mesterképzés és
■ a RE’BROWS, a Triple Brows és az Ombre Selection szemöldök mesterképzések, a sminktetoválásban továbbgondolt, mesterfokú és megújult technikák, melyek elsajátításával a szakmabeliek fejlett, trendi és a vendég igényeit kielégítő újításokat tanulhatnak meg intenzív tempóban. A mesterképzések a PMU Ultra Maraton részeként lesznek megtartva májusban, így a szakma profijai, akik nem félnek a kihívásoktól, akár az összes technikát egy hét alatt elsajátíthatják.

Ha sikeres sminktetováló karriert szeretnél felépíteni, remek lehetőség a Méhn Tünde PMU Art International School képzésein részt venni, hiszen a friss ismeretek és a tapasztalat kulcsfontosságú dolog – a sminktetováló karriered bármely pontján is tartasz most, itt megkapod a szükséges támogatást. Méhn Tünde nemzetközileg elismert sminktetováló művész, aki a sminktetoválás területén a precizitásra és a professzionalizmusra törekszik, így a jövő sminktetoválói minőségi és magas színvonalú munkákat készíthetnek vendégeik számára. Speciális technikák, valamint extra ismeretek elsajátítására lesz lehetőségük az oktatásokra érkezőknek, így minden tanuló rendkívüli tudással vághat bele a szemöldök-, szemhéj- és ajaktetoválásba.

e-mail: info@mehntunde.hu


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail