Legyél DRHAZI Nagykövet!

(Hirdetés) A magyar DRHAZI márkanevű hightech kozmetikumok dr. Házi Edina gyógyszerész kutatás-fejlesztése által született. A 100% természetes kozmetikumok bio-hightech hatóanyagokkal vannak felépítve, melyek intenzív bőrépítésre, regenerálásra és bőrfiatalításra alkalmasak.

Jellemzőjük, hogy minden cseppjük természetes, bőrazonos felépítésű, és minden összetevőjük olyan hatóanyag, amelyek a bio liposzómával könnyen bőrré válnak. Egy középkategóriás arckrém 54 fiatalító hatóanyagot és 14 sejtszinten ható szignál-nanopeptidet tartalmaz. Összetételét tekintve pedig egyedülálló. Érdemes mindenkinek kipróbálnia! Ha szereted a DRHAZI kozmetikumokat, kezeléseket, tudsz azonosulni a holisztikus arcfiatalítás szemléletével és szeretnél megjelenni magazinokban, különböző média felületeken, akkor felhívásunk neked szól!

Téged keresünk, ha megfelelsz az alábbi feltételeknek:

  • Ismered és használod a DRHAZI kozmetikumokat
  • Elkötelezett vagy a DRHAZI márka iránt
  • Erős social media felületekkel rendelkezel
  • Elsőként szeretnél értesülni fejlesztéseinkről, programjainkról, újdonságainkról, amelyeket szívesen megosztanál közösségeddel

Amennyiben alkalmasnak érzed magad és szívesen képviselnéd a DRHAZI-t, akkor mihamarabb jelentkezz DRHAZI Nagykövet címmel programunkra!

Küldd el fényképes önéletrajzod egy motivációs e-mail üzenettel a marketing@drhazi.hu e-mail címre. 2020.08.20-ig várjuk a jelentkezéseket!

Ha nincs még tapasztalatod a DRHAZI kozmetikumokkal, csatlakozz minél hamarabb a folyamatosan fejlődő és megújuló márkánkhoz, hogy egy egészség- és szépségtudatos közösség aktív tagja legyél.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail