Legyél te is Magyarország legjobb szépségipari szakemberei között!

(Hirdetés) Új szakmai inspirációt keresel? Szívesen megtanulnád a profi konzultáció módszerét? Szükséged lenne útmutatásra, hogy hogyan alakítsd ki az árlistádat? Szeretnél profi Facebook hirdetéseket létrehozni? Elmélyülnél a kozmetikai hatóanyagokban, INCI listákban? The Academy by Vagheggi, a szépségipari szakemberek akadémiája!

Számos szépségipart érintő témában találsz nálunk kurzusokat, amivel széles körben bővítheted tudásodat! Folyamatosan bővülő szakmai és kifejezetten szépségipari szakembereknek, vállalkozóknak kidolgozott üzletfejlesztési ismeretanyagokkal, képzésekkel és profi szakértői oktató csapattal várunk Téged is.

A The Academy, egy olyan képzési fórum, ahol a szépségipari szakemberek minden, a szakmájukat és a vállalkozásukat érintő témában találhatnak segítséget ahhoz, hogy fejlődni tudjanak.  Rengeteg tudásanyagot, tapasztalatot gyűjtöttünk, amit szeretnénk átadni a szakembereknek.  Célunk, hogy a képzéseinkkel segítsünk mindenkinek a lehető legsikeresebb szakemberré válni. Fontos, hogy mindenki megtalálja azt az irányt a szakmáján belül, amiben a legjobb lehet és ez által sikeres és elégedett szakember.  Ehhez elengedhetetlen egy tudatos szemléletmód, amivel a vállalkozást lehet irányítani és a kiváló szakmai tudás. Ebben segít az az egyedülálló összegyűjtött tudásanyag és a képzési módszerünk is.

Üzleti képzéseink széles körben segítik a szépségipari vállalkozók munkáját. Alap és haladó képzéseket is kínálunk. Az alap képzéseken könnyen gyakorlatba ültethető praktikus tudást osztunk meg a résztvevőkkel, amivel a szalonokat optimálisan lehet működtetni. Például az egyik legkritikusabb problémát első lépésként egy vállalkozásnál az árlista elkészítése szokta jelenteni. Nagyon sok rosszul elkészített árlistával találkoztunk már, pedig ezen a vállalkozás jövője múlhat. Erre egy külön kurzust kínálunk, ár-és költségkalkuláció néven, ahol az árlista kialakításának módszerét, a tervezhető jövedelem szerzést tanítjuk meg. Külön képzést kínálunk a szalon marketingre, itt kifejezetten a szépségszalonokban jól működő marketing eszközökre és megoldásokra fókuszálunk. A lényeg az, hogy mindenki megtalálja azt a marketing kommunikációt, amivel megfelelően tudja a saját értékeit, kompetenciáit megmutatni a vendégek számára. Az értékesítés szokott még picit kellemetlen kihívást jelenteni a szakembereknek, például az, hogyan adjanak el egy magasabb értékű szolgáltatást vagy otthoni ápoló termékeket, erre a témakörre is van egy képzésünk, ahol olyan kommunikációs technikát mutatunk, ami egyszerűen elsajátítható még azoknak is, akik sokszor gátlásokkal küzdenek, amikor értékesítésről van szó. Mindig megnyugtatunk mindenkit, hogy az értékesítés nem más, mint, hogy arról beszéljünk, ami a vendégeknek fontos.

Ma már online jelenlét nélkül nehéz érvényesülni, lehetővé kell tenni a szolgáltatásunk iránt érdeklődők számára, hogy minden online csatornán megtaláljon minket (Google, Weboldal, Facebook, Instagram), és amit ott lát az tökéletesen támogassa a döntésében, hogy időpontot foglaljon nálunk. Erre a témakörre is felkértünk egy szakértőt, hogy segítse egy kurzus során profi módon elsajátítani az online marketing alapjait, amivel azonnal praktikus segítséget kap mindenki. Választ adunk a résztvevőknek arra is, hogy hogyan lehet egy tudatosan felépített online jelenléttel ideális ügyfélkört kialakítani.

A kozmetikus szakembereknek is többféle szakmai továbbképzést kínálunk alap és haladó szinten is.

Az egyik legkülönlegesebb kozmetikusoknak szóló haladó tanfolyamunk például a Master arckezelő képzés, ahol megtanítjuk, hogy hogyan lehet profi konzultációt, bőrdiagnózist végezni, amivel az átlagnál sokkal magasabb szintű szolgáltatást lehet a vendégeknek nyújtani. Bemutatunk egy gépi bőrdiagnosztikai rendszert is, a Skin analysert, ami egy új dimenziót nyújt a kozmetikai szolgáltatásokhoz.

Folyamatosan bővítjük a The Academy képzéseit, novemberben a kozmetikai hatóanyagokról indul egy mesterkurzus, de hamarosan stílus szakértőkkel is indítunk előadásokat, akik hasznos útmutatást adnak arról, hogy hogyan kell kialakítani egy szalon saját stílusjegyeit.

Kövesd a The Academy honlapját, mert számos érdekes szakmai cikk is elérhető az oldalon, amit folyamatosan frissítünk és bővítünk.

A The Academy Facebook oldalán  folyamatosan tájékoztatunk a képzéseinkről és a szakmai hírekről!   

Feltétlen csatlakozz zárt csoportunkhoz, ahol szakmai témákban olvashatsz, élő videó bejelentkezésekkel szakmai előadásokat hallgathatsz és bátran írj nekünk kérdéseket is, mert az élő bejelentkezések alkalmával válaszolunk Neked! The Academy, a Szépségipari szakemberek csoportja

Minden szépségipari szakembert várunk sok szeretettel a The Academy képzéseire!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail