Mutatjuk a 4. Diákolimpia döntőseit!

Minden eddiginél többen jelentkeztek az idei, 4. Diákolimpiára, az Őszi Beauty kiállítás talán legizgalmasabb versenyére. Mivel a kiírás szerint egy iskolából összesen kettő, három fős csapat indulhat, előselejtezőt is kellett tartanunk, hogy eldőljön, ki vehet részt személyesen is az október 25-én megrendezésre kerülő döntőben, a Lurdy házban! Mutatjuk a legjobb hat csapatot, akiknek a helyszínen lehet majd szurkolni! Köszönjük mindenkinek a jelentkezést, gratulálunk az elődöntő nyerteseinek!

Nagyon szoros versenyben, fej-fej mellett mindössze néhány pont különbséggel jutott be a 4. Diákolimpia döntőjébe az a hat csapat, akik a napokban oldották meg az elődöntő nem is olyan könnyű feladatait. A 10, egyenként három fős csapatból hat vehet majd részt személyesen is a Lurdy házban október 25-én tartandó döntőn.

Az elődöntőből győztesként az S.SZ.C.Handler Nándor SZKI.egyik csapata, Turi Mónika, Kvaszta Mónika és Laczkó Brigitta jutott tovább, Vértiné Sasgáti Judit volt a felkészítő tanáruk.

A 2. helyen Juhászné Petren Galatea egyik csapata, Bérces Zsófia, Bíró Cintia és Horváth Emese lett a Pécsi Szakképzési Centrum Simonyi Károly Szakgimnáziuma és SZKI-ból.

3. helyen Linhart Rita csapata végzett a ZSZC Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziumából. Farsang Laura, Tollár Sára Tímea és Urbán Brigitta is ott lesz a döntőben.

4. helyen Vértiné Sasgáti Judit másik csapata, Holics Lili, Fenyvesi Kata és Keszeg Viktória végzett az S.SZ.C.Handler Nándor SZKI.-ból.

Ötödik lett az Innoderm Kft., csapata, Muzsik Kata, Bokros Vitália és Pál Zsófia Budapestről, őket Tóthné Hajdú Gabriella készítette fel.

Hatodik helyen Tisóczkiné Baranyai Tímea és Molnár Kata csapata végzett. Dóka Vivien, Nagy Nikol és Lábodi Petra a VSZC. Táncsics M. szakgimnázium, Veszprém

Köszönjük mindenkinek a részvételt, szponzorainknak a támogatást: Biola Biokozmetikai Kft.-nek, A Pandhy’s Magyarországnak és a Méhn Tünde Esthetic Line Kft.-nek.  Köszönet az elődöntőn megjelent szponzoroknak, a Biola Biokozmetikai Kft-nek és Méhn Tünde Esthetic Line Kft.-nek, a versenyzők nem távoztak üres kézzel.

Aki szeretné, itt megtekintheti az elődöntő tesztfeladatait:  Tesztfeladatok elődöntő_2019_

⇓ Találkozzunk október 25-26-án a Lurdy Házban! Te regisztráltál már? ⇓

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail