Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Te is új piacokat keresel? Bemutatnád az újdonságaidat és nyitott vagy az új dolgokra? Akkor ott a helyed a 7. Beauty Forum Cluj kiállításon Kolozsváron, ahol a legújabb kozmetikai gépekkel és kezelésekkel, innovációkkal, barber-bajnoksággal, fodrász-bemutatóval és természetesen kozmetikai előadásokkal várunk!

Már javában folynak a tavaszi, kolozsvári szépségipari szakkiállítás, a Beauty Forum Cluj előkészületei. Napról napra bővül a kiállítók listája, hamarosan véglegesedik a program is, amelyből idén sem maradhat ki a hagyományos, román nemzeti Make-Up Kupa, a népszerű barber-bajnokság, de a tervek között szerepel körmös workshop, fodrász bemutató és számos kozmetikai előadás is.  A rendezvényen bemutatkoznak a legújabb kozmetikai gépek és kezelések, amelyeket a helyszínen ki is lehet próbálni. A 2019-es év slágerei, a PMU és a pillás programok is nagy népszerűségre számítanak. A rendezvényre a látogatók részére idén is ingyenes a belépés.

A régió legnagyobb szépségipari szakkiállítása idén azért is különleges, mert a Bologna Fiere Group tavalyi cégvásárlása révén a Cosmoprof család tagja lett, amely számos új lehetőséget rejt magában a szakemberek és a kiállítók számára egyaránt.

Ha te sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, az új kapcsolatok kiépítéséről vagy esetleg nemzetközi piacok meghódításáról, akkor találkozzunk március 30-31-én Kolozsváron!

További információ:

melinda.bajzath@health-and-beauty.hu

+36/20-582-69-92

 

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail