Kik jönnek be a szalonba, miért és milyen gyakran? #1

A legnagyobb arányban (30%) körülbelül havonta járnak kozmetikushoz, ám többségük arról is nyilatkozott, hogy csupán a szemöldök, szempilla igazítás/tetoválás, bajuszgyanta miatt veszi igénybe a szolgáltatást.  Minden tizedik válaszadó jut el 2-3 havonta kozmetikai kezelésre. Közülük elhanyagolható azoknak a száma, akik csak… Bővebben »

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Te is új piacokat keresel? Bemutatnád az újdonságaidat és nyitott vagy az új dolgokra? Akkor ott a helyed a 7. Beauty Forum Cluj kiállításon Kolozsváron, ahol a legújabb kozmetikai gépekkel és kezelésekkel, innovációkkal, barber-bajnoksággal, fodrász bemutatóval és természetesen kozmetikai előadásokkal várunk!… Bővebben »

Női/férfi fodrászat és kozmetika zsűri szeminárium

VÁLTOZÁS AZ IDŐPONTBAN! Az eredetileg május 16-ra tervezett Zsűriszeminárium szeptember 5-én lesz! A jelenlegi ZSŰRISZEMINÁRIUM alapfelkészítést jelent és további lehetőséget biztosít a Magyar Bajnokságokon történő zsűrizésre, ezt követően pedig, azok számára, akik rutinosan, korrekt minőségi zsűrizést képesek felmutatni, lehetőséget kapnak az egyesület által a további, OMC nemzetközi versenyeken történő zsűrizésekre is!… Bővebben »