Trend 2019 – Nemzetközi szépségipari kiállítás-vásár

2019. február 23-án várja az érdeklődőket a Stella, a Trend 2019 Nemzetközi Szépségipari Szakkiállítás-és vásárra a Stefánia Palotába. Sassoon stlye, Barber style, salon style, Make-up style és számos izgalmas téma, amellyel találkozhat az, aki kilátogat az eseményre! … Bővebben »

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Te is új piacokat keresel? Bemutatnád az újdonságaidat és nyitott vagy az új dolgokra? Akkor ott a helyed a 7. Beauty Forum Cluj kiállításon Kolozsváron, ahol a legújabb kozmetikai gépekkel és kezelésekkel, innovációkkal, barber-bajnoksággal, fodrász bemutatóval és természetesen kozmetikai előadásokkal várunk!… Bővebben »

Női/férfi fodrászat és kozmetika zsűri szeminárium

VÁLTOZÁS AZ IDŐPONTBAN! Az eredetileg május 16-ra tervezett Zsűriszeminárium szeptember 5-én lesz! A jelenlegi ZSŰRISZEMINÁRIUM alapfelkészítést jelent és további lehetőséget biztosít a Magyar Bajnokságokon történő zsűrizésre, ezt követően pedig, azok számára, akik rutinosan, korrekt minőségi zsűrizést képesek felmutatni, lehetőséget kapnak az egyesület által a további, OMC nemzetközi versenyeken történő zsűrizésekre is!… Bővebben »