Nélkülözhetetlen technológia az arcápolásban: Liftin’G

Látványos és eredményes kozmetikai kezeléseket végezhetünk, ha a hat éve a piacon lévő Plasma G 3 funkciós gépének "kistestvérét", a tavaly debütált Liftin'G Five Systems Technology elektrokozmetikai gépet használjuk. Mindkét kozmetikai gép a GIGI Magyarország saját fejlesztésű arcápoló készüléke. Az új gép öt nélkülözhetetlen elektrokozmetikai technológiát tartalmaz, ismerd meg most te is, hogy a vendégeid igényeit maximálisan kielégíthesd! Ha elég gyors vagy, most féláron elvégezheted a tanfolyamot!

A Liftin’G, egy öt funkciós, újgenerációs készülék, nélkülözhetetlen funkciókkal. Nézzük csak, hogy melyek ezek: 

 • Hydra Jet Peeling/ Oxygen infusion
 • Újgenerációs iontoforézis
 • Újgenerációs ultrahang
 • Face-lifting
 • Mikromasszázs

A gép fejlesztése különböző piaci igények miatt született meg. Egyrészt, a már sikeresen működő Plasma G gép tulajdonosai nagyon szerették volna kiegészíteni ezt a meglévő gépet egy lifting funkcióval, amely edzi az arc izmait, és ennek köszönhetően az edzett izmok részben, vagy egészben regenerálódnak, visszafiatalodnak, visszanyerik terjedelmüket, feszességüket. Másrészt sok tanuló, kezdő, vagy újrakezdő kozmetikus keresi joggal a klasszikus és alapvető technológiákat, amely nem hiányozhat egy szalon alap-gépparkjából, úgy, mint az ultrahang és az iontoforézis.

Ezt a 3 piaci igényként felmerülő funkciót egészítettük ki egy újszerű (hydra jet peeling) és egy, a kozmetikában még nem elterjedten használt innovatív, szintén non-invazív technológiával, a mikromasszázzsal, vagy más néven a mély oszcillációval.

A jet peel egy praktikus, gyors megoldás, széleskörű használatának köszönhetően egyre több kozmetikus alkalmazza szalonjában.

A mikromasszázs nemcsak eredményes kozmetikai hatása – a mélyen a szövetekbe jutó rezgések az összehúzódás-elernyedés segítségével edzik az arc izomzatát, így feszesen tartják azt -, de kellemes lazító, közérzet javító, nyugtató funkciói miatt is egyre népszerűbb a páciensek körében.

Hydra Jet Peeling/ Oxygen infusion

A Hydra Jet Peeling/ Oxygen infusion egy olyan fájdalommentes bőrápoló eljárás, amely szignifikánsan javítja a bőr megjelenését és textúráját. Egy hűsítő gőzborotvához hasonló eszköz, mely növelhető nyomással permetezi a kezeléshez kiválasztott oldatot a bőrre.

Komplex eljárás, mellyel 6-féle módon fiatalíthatjuk a bőrt:

 • peeling
 • mélytisztítás
 • hidratáció
 • oxigén feltöltés
 • vér- és nyirokkeringés fokozás
 • pigment halványítás

Újgenerációs iontoforézis

A kozmetikai iontoforézis kezelés egy klasszikus, de a mai napig az egyik leghatékonyabb eljárás a bőr hidratálására, vízben oldódó, illetőleg ionizálható hatóanyagok bevitelére, a bőr táplálására.

Az iontoforézis gyorsítja a bőr vér- és nyirokkeringését, oxigén- és tápanyagfelvételét valamint bomlástermékeinek elszállítását. Használatával a bőr látványosan feltöltődik, kifeszül, nő a rugalmassága és feszessége.

Újgenerációs ultrahang

A kisfrekvenciás kozmetikai ultrahangot hatóanyagok bejuttatására, anyagcsere folyamatok élénkítésére, gyulladásos folyamatok csökkentésére alkalmazzuk. A Liftin’G készülékben a bőrtípus függvényében szabályozva van az intenzitás, másrészt itt impulzusüzemű pulzáló, modulált (hullámhosszában szabályozott) ultrahangot alkalmazunk.

Face-lifting

Az arcizmok állapota és formája hat az arc esztétikai szépségére. Ezért fontos hangsúlyt fektetni az arc izmainak feszességére. A természetes öregedés folyamán izmaink folyamatosan vesztenek volumenükből és az arckontúrok sajnos lefelé csúsznak.

Az elektromos face-liftinggel arcizmainkat edzésnek vetjük alá, így arcunk lassabban öregszik, illetve az öregedés folyamatát lassítjuk.

Mikromasszázs

A Liftin’G készülék mikromasszázsa során lüktető elektrosztatikus mezők kialakításával hatunk a bőr- és a bőr alatti kötőszövet működésére. Ez a rezgés, azaz oszcilláció más terápiás formákkal ellentétben kifejezetten kíméletesen hat, és bejut a különféle szöveti rétegekbe (bőr, kötőszövet, zsírszövet, izmok, vér- és nyirokedények). A kollagéntermelés és a sejtek regenerálódásának serkentésével a bőr megtartja fiatalos kinézetét.
Az eljárás eredményesen alkalmazható: ödéma csökkentésére, nyirokfolyadék normalizálására, fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, sebgyógyulás elősegítésére, eritéma csökkentésére, szem körüli karikák-, ödémák csökkentésére, sejtanyagcsere aktivizálására, izomerősítésre, izomgörcs lazítására.

Részletekről érdeklődjön a GIGI Képviseleteken! Amennyiben szeretné kipróbálni kezelésünket, valamint többet megtudni a gépről, és annak hatásmechanizmusáról, úgy jelentkezzen központi számunkon! Az első 16 jelentkező 50% kedvezményt kap a tanfolyam árából, melyet a korlátozások eltörlése után, várhatóan szeptemberben fogunk megtartani! A pontos időpontról ugyancsak ezen a számon lehet majd érdeklődni: +36 1 350-0963.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail