Nyugalom és pihentető luxus – a hónap szalonja: Szokol Kata kozmetika

„2016 év végén érlelődött meg bennem a gondolat, hogy a velem egykorú vendégköröm a nyugalmat és a pihentető luxust várja el, amit csak egy nagyobb területű és önállóan működő kozmetika tud nyújtani. Így egy nagyobb beruházásba vágtam, ami nagyon jól sikerült” – kezdi Szokol Kata a szalonja bemutatását.

“Ebben az új, nagykanizsai üzletbe hosszú keresés után találtam meg az ideális termékcsaládot, a Skeyndort. Olyan professzionális terméket kerestem, ami valóban látványos eredményt produkál minden korosztálynak és minden bőrállapotnak. Ezen kívül fontos volt egy olyan szakmai és üzleti hátteret biztosító cég, amire hosszútávon tudok számítani. Itt végre azt érzem, hogy ők vannak értem és nem
fordítva.”

Gua sha és kobido
,,A vendégköröm 70%-át a 40-65 éves korosztály teszi ki, így az elmúlt években különlegesen előtérbe kerültek az anti-aging, ráncfeltöltő, feszesítő, vízhiányt kezelő programok, a téli időszakban pedig a hámlasztó kezelések. Ezekhez a Skeyndor nem csak professzionális kezeléseket biztosít a számomra, hanem különleges masszázstechnikákat is nyújt, illetve tanít meg nekem. A vendégeim nagyon kedvelik a gua sha és szelenit drágaköves arcmasszázs, a kobido lifting masszázs és a Champi indiai arc-, fej- és nyakmasszázst.”

A krémbutik, ahol a vendégek kipróbálhatják és azonnal meg is vásárolhatják a számukra ideális készítményeket

Krémbutik az otthoni ápolásért
„Az otthoni ápolás fontosságát mindig hangsúlyozom a hozzám betérőknek. Ezért nyitottam egy Skeyndor krémbutikot, amit a vendégeim nagyon megszerettek. Itt kipróbálhatják és azonnal meg is vásárolhatják a számukra ideális készítményeket. Az évek során volt már alkalmazottam és sok tanulóm is, de jelenleg egyedül dolgozom. A vendégeimmel kialakított bizalmas és bensőséges kapcsolat miatt ezt így látom jónak.

Sminkes tervek
A terveim között szerepel, hogy a kabin és a krémbutik mellé egy sminkes szobát is kialakítsak, ahol a vendégek »otthoni hangulatban«
próbálgathatják ki a sminkelést. Ehhez már megtalálható a szalonomban a Skeyndor Skincare Makeup állványa. Ezek a termékek attól különlegesek, hogy nem csak gyönyörű sminkek, hanem aktív bőrápoló hatóanyagokban is gazdagok – például az alapozókban a C-vitamin és a hyaluronsav, a korrektorban ceramidok. Remélem ez az álmom is hamarosan megvalósul! Imádom a hivatásomat és hálás vagyok a vendégeimnek, akik évek óta hűségesen visszajárnak hozzám. Boldog vagyok, hogy mostanra sikerült megtalálnom az egyensúlyt a munka és családi élet között. Imádom a hivatásomat, ami egyben a hobbim is.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?