Programkavalkád az őszi Beauty-n!

Pillagála, kozmetikai színpad, kezelések színpad, sminkszínpad, Diákolimpia, Make-up Magyar Kupa 2019 és újdonságként Bridal Make-up sminkverseny, valamint Nemzetközi Szemöldökformázó Bajnokság is lesz az idei, minden eddiginél színesebb programkínálattal jelentkező őszi Beauty-n, október 25-26-án a Lurdy házban. A szakembereknek idén is ingyenes a belépés!

Az idei, 28. Beauty Forum Kiállítás több szempontból is különleges. Egyrészt, velünk ünnepli a 10. jubileumi évfordulóját a Piknikkör csapata, amelyre különleges masszázstechnikával készülnek Báthory Katiék.
A helyek száma korlátozott, ezért előzetes regisztráció szükséges.

Emellett új versenyekkel – Bridal Make-up sminkverseny és Nemzetközi Szemöldökformázó Bajnokság – is jelentkezünk, természetesen a már megszokott korábbi  Make-up Magyar Kupa 2019, valamint Diákolimpia mellett.

Óriási siker volt a tavalyi Pillagála, ezért nem kérdés, hogy idén is megrendezzük, hiszen megannyi újdonságot tudunk még nyújtani ebben a témában is! A helyek száma itt is korlátozott!

Akik szeretnék növelni a profitjukat, szívesen fejlesztenék magukat a közösségi média kezelésében, azoknak ajánljuk a Beauty Marketing Experts által szervezett Beauty Üzleti Konferenciát

Kozmetikai és sminkszínpadunk mellett idén lesz egy úgynevezett kezelések színpad is, ahol a szakemberek gyakorlati bemutatókat, kezeléseket mutatnak be. Lesd el a legújabb technikákat egészen közelről!

Folyamatosan bővülő programjainkat, és további információkat is találtok az új weboldalunkon!

REGISZTRÁCIÓ


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail