Amikor a kristály öltöztet, nemcsak a smink

Szemet gyönyörködtető alkotással készült az őszi Beauty-ra Faragó Zsuzsa Suu sminkmester „Amikor a kristály öltöztet, nemcsak a smink” című bemutatójára. Modellje 22 ezer csillogó kőből álló „ruhát viselt”, amelyet egyenként ragasztottak fel rá hárman, csaknem 15 órányi munkával. Szoknyája 60 méter anyagból készült, amelyet szintén Suu-ék készítettek, saját bevallása szerint úgy, hogy nem is tudnak varrni. Mégis tökéletes alkotás lett a vége…. Bővebben »

Vértiné Sasgáti Judit: Jövőre is megpróbáljuk a Diákolimpiát!

Fantasztikus teljesítménnyel első és harmadik helyen végeztek a soproni S.SZ.C.Handler Nándor Szakképző Iskola diákjai az idei, 4. Diákolimpián. Felkészítő tanáruk, Vértiné Sasgáti Judit természetesen nagyon büszke mindkét csapatra, hiszen nem hiába gyakoroltak fél éven át heti két alkalommal az őszi Beauty versenyére. Juditnak nem ez volt az első év, hogy részt vett tanítványaival a versenyen, és azt is elárulta lapunknak, nem is az utolsó…. Bővebben »

Programkavalkád az őszi Beauty-n!

Pillagála, kozmetikai színpad, kezelések színpad, sminkszínpad, Diákolimpia, Make-up Magyar Kupa 2019 és újdonságként Bridal Make-up sminkverseny, valamint Nemzetközi Szemöldökformázó Bajnokság is lesz az idei, minden eddiginél színesebb programkínálattal jelentkező őszi Beauty-n, október 25-26-án a Lurdy házban. A szakembereknek idén is ingyenes a belépés! … Bővebben »

Személyre szóló meghívó a 27. BEAUTY FORUM MÜNCHEN Szakkiállításra

Személyre szóló meghívó a 27. BEAUTY FORUM MÜNCHEN Szakkiállításra. Regisztrálj itt az ingyen belépőjegyért
A Beauty Forum München az európai kozmetikai szakkiállítások kiemelkedő helyszíne, melyre idén őssszel kerül sor október 27-28-án! Regisztrálj most és ingyenes belépőjegyet… Bővebben »