Szalonmatek Pesti Antallal

Tanuld meg hogy bánj jól a pénzzel, hogyan spórolj az időddel, miközben növeled a profitod. Pesti Antaltól, az InnoShape Kft. ügyvezető igazgatójától számos kérdésedre választ kaphatsz május 27-én, szerdán, a Digital Beauty Days üzleti napján. 9.05 perckor kezdd velünk a napot! Neked már van jegyed?

Pontosan ott tartunk az életben, amilyen képességgel rendelkezük. Ha többet akarunk az élettől, akkor több képességgel kell rendelkeznünk. Folyamatosan fejlesztenünk kell magunkat, minden területen! – vélekedik Pesti Antal, az InnoShape Kft. ügyvezető igazgatója. És nem kivétel ezalól a pénzügyi műveltség sem. Ebben igyekszik segíteni május 27-én, szerdán Tudatos pénzügyi tervezés és szalonmatek című előadásával. 

⇒ Ha érdekelne, hogyan növelheted a profitodat? Ha spórolnál az időddel?

⇒ Ha már úgy érzed, mindent megtettél és 100 értékesítési tréningen is részt vettél, de hiába?

Garantált módszerek tömören, hogy megtanulj jól bánni a pénzzel!

⇒ Szalonmatek kalkulátor. Ismerd meg, pontosan hol tart most a szalonod üzletileg! Ha el akarsz kezdeni fogyókúrázni, mi az első dolgod? Ráállsz a mérlegre. Ha szeretnéd elmozdítani valamilyen irányba szalonodat, ahhoz első lépésként az kell, hogy tudd, ebben a pillanatban hol tartasz! A szalonmatek kalkulátorral pontosan rá tudunk világítani arra, hogy adott pillanatban merre tudsz elmozdulni úgy, hogy a meghatározott céljaidat elérd.

Ez nem csak a vállalkozásodban, hanem a magánéletedben is utat fog mutatni!

„A változás állandó, a fejlődés opcionális”

Hallgasd meg Te is Pesti Antal előadását május 27-én!

Részvételi díj: 3 900 Ft (a 3 napra) ⇒ JEGYVÁSÁRLÁS
Regisztráció: akademia@health-and-beauty.hu

A regisztrációhoz szükséges a neved, e-mail címed, melyre a hívás kódját fogjuk kiküldeni.

Az előadások a ZOOM applikáción keresztül követhetőek. Kérjük, hogy az (ingyenes) programot telepítsétek a számítógépetekre vagy telefonotokra május 25. előtt!

Csatlakozz Te is Facebook eseményünkhöz, hogy mindenről első kézből értesülj!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail