Számtalan újdonsággal vár az őszi Beauty!

AZ ŐSZI BEAUTY TÉGED IS VISSZAVÁR! A „régi” Beauty-k hangulatát idéző, tavalyi sikeres kiállítás után idén még izgalmasabb programkínálattal, régi-új kiállítókkal és szakmai partnerekkel várunk október 25-26-án, pénteken és szombaton, a Lurdy Házban. És hogy mik ezek az újdonságok? Elmeséljük.

Szakemberként itt a helyed!
A Lurdy Ház kiváló helyszín egy szépségszakmai kiállításnak, hiszen, amíg a család hölgytagja(i) részt vesz(nek) a rendezvényen, addig itt az urak és a gyerekek is számos izgalmas programot találhatnak.

A szakemberek számára ingyenes!
A szakemberek számára a belépés továbbra is ingyenes, de – ahogy eddig is – regisztrációhoz kötött. A legegyszerűbb, ha a www.beauty-kiallitas.hu honlapon regisztrálsz előre, és elhozod magaddal az előre kitöltött regisztrációs szelvényt és a szakmai bizonyítványod/iskolai igazolásod másolatát. Így megspórolhatod a gyakran hosszú sorban állást a bejáratnál.

A kiállítókkal együtt várunk!
Nagyon örülök annak, hogy idén milyen sok cég jelentkezett be a kiállítónak a Beauty-ra. Ennek megfelelően bővült a kiállítás, és a tavalyinál mintegy 500 nm-rel nagyobb területen, közel 100 cég és márka újdonságait ismerheted meg. A nagyobb kiállítási térrel párhuzamosan a programhelyszínek is kibővülnek. Új színpadok, versenyek, workshop- premierek és bemutatók várnak!

Merre tart a szépségipar?
Szinte nincs olyan nap az utóbbi időben, hogy egy-egy újdonság ne kerülne piacra. Kozmetikus legyen a talpán, aki az összes fejlesztést követi és megfelelően alkalmazza! Az idei programok szervezésénél is az volt a fő szempont, hogy a szépségipari szakemberek megismerhessék a szakma újdonságait, megvitassák annak kihívásait, és megoszthassák egymással tapasztalataikat. Találkozzunk, bővítsük szakmai kapcsolatainkat, „szakmázzunk” együtt!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail