Szépítő fényterápia a holisztikus kozmetikában

Napjaink történései még inkább elgondolkodtatnak arról, és megerősítenek abban, hogy milyen értékeket képviseljen az üzletünk, a kozmetikánk. Biztos, hogy a jövőben, a vendégeink számára az egészség, az egészséget támogató eljárások lesznek a legfontosabbak. A gyorsan múló trendek, a „veszélyesebb” eljárások mellett felértékelődnek azok az arc-és testkezelések, amelyek úgy érnek el eredményt, hogy az egész szervezetünk profitálhat pozitív hatásukból.

A holisztikus kezelések közül az oxigénionokkal végzett arc-, dekoltázs és testkezeléseket emelném ki.

Olvasd el a témában írt többi cikkünket is! KATTINTS még több holisztikáért! 

Oxigén-plazma-terápia

Az oxigén-plazmakezelés fényterápiával történő kiegészítése, megerősítése, napjaink egyik legjobb, legbiztonságosabb, a kozmetikában alkalmazott egészséget támogató terápiájává vált, mindamellett, hogy számtalan bőrprobléma hatékony kezelésére is alkalmazható.
A Dermio Care® Facial Plus készülékbe által előállított, és speciális búrában jelenlévő, folyamatosan megújuló oxigén-plazmával két dolog történik. Egyrészt mélyen elnyelődik a bőrben, másrészt belélegezzük. A bőrben hasznosulva semlegesíti az ott felgyülemlett savakat, és az így kialakult optimális pH-érték következtében ismét fokozódnak azok a folyamatok, melyek a bőrt ismét feszessé teszik. Másrészről a belélegzett oxigén-plazma a tüdő és a vérrendszer révén minden sejtünkhöz eljut, ahol azok működése, anyagcseréje optimalizálódik. ez megnyilvánul az immunrendszer erősödésében, az idegrendszer és az anyagsere folyamatok jobb működésében, az egész szervezet vitalitásának fokozásában.  Az eredmény: egy azonnal érezhető, látható hatás.

Szépítő fényterápia

A készülékhez kapcsolt fényterápia (piros, zöld és kék fény) használatával a bőrproblémák kezelésének eredménye megsokszorozódik.
■ A vörös fény javítja a kollagénképződést,
egyedülálló bőrfeszességet eredménye az arc- és
dekoltázs kezeléseknél. Egyetlen anti-aging kezelésből
sem maradhat ki.
■ A zöld fény regenerál, erősíti az immunrendszert,
az izom- és szövetsejteket.
■ A kék fény hatása pedig a különböző bőrproblémák
kezelése során érvényesül (pikkelysömör, aknés bőrállapot,
tisztátalan bőr).

Holisztikus testkezelés

Védelem és gondoskodás a jó alakért és az egészségért – mindezt fenntarthatóan és hatékonyan.
A BodyGuard nemcsak látványos kezelési eljárás, hanem ötvözi az orvosi-kozmetikai Dermionologie®-t a nagy intenzitású vörös/infravörös fényterápiával. Az eljárást Rudolf Weyergans személyesen fejlesztette ki, és szabadalmaztatta.
A kezelés során a plazmatechnológia és a phototerápia kombinálásával befolyásolni, csökkenteni tudjuk a bőr acidózisát. A készülék által előállított negatív oxigén ionok ( O2(-) ) biokémiai úton semlegesítik a savakat

OH3(+) + O2(-) → H2O + O(-)
Sav + oxigén-plazma → víz és bázis

Az eredmény: savtalanítás, méregtelenítés. A kollagenáz enzim újra aktiválásával feszesebbé válik a kötőszövet. Az „eltávozott” savak pedig kiválasztódnak a vizeletben.
A készülékkel végzett kezelések bizonyítottan eredményes eljárások, amelyről a vendég is meggyőződhet. A „tesztcsomaggal” kontrollálható az eredmény és mérhető az ionizáltsági szint.

Mire ajánljuk?

  • Cellulit kezelésre,
  • seprűvénák kezelésére,
  • kötőszövet feszesítésre.

Pozitív body image = jó alak – jó egészség! Megvalósul mindaz, amit egy igazi holisztikus szemléletű cég, kozmetika képvisel.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail