Tökéletes tapadás és tartósság Super Flat pillákkal

(Hirdetés)  A tökéletesen tapadó pillaszálak mostantól mindenki számára elérhetőek. Mégpedig a Long Lashes legújabb Super Flat kollekciójával, mely új megvilágításba helyezi a szálankénti szempillahosszabbítás fogalmát.

A Super Flat kollekcióba tartozó mesterséges pillaszálakat úgy alkották meg, hogy azok extra nagy felületen, a természetes pillaszálak formájához tökéletesen illeszkedve legyenek képesek azokhoz tapadni. Így az egymáshoz simuló természetes és mesterséges felületek a lehető legnagyobb részen találkoznak, az alkalmazott ragasztók erősebb kötést képesek biztosítani. Az épített pillasorok tartóssága, így akár +35%-kal is megnövelhető.

A Super Flat pillák különlegessége ugyanakkor nem csak az extrém módon ellaposított ragasztási felületben és könnyített anyagfelhasználásban rejlik, hanem duplázott pillavégekben is. A kígyó nyelvéhez hasonló kialakítással a szálakat egy ponton ragasztod, mégis a végükben duplán látszódnak így növelve a szálak volumenét. Az elkészített pillasor látványos, ugyanakkor +75%-al könnyebb is lesz, mely szinte észrevétlen, kényelmes viseletet garantál.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail