Tovább halasztják a Cosmoprof szépségipari szakkiállítás és vásárt!

A korábbi, elhalasztott időponthoz képest is eltolták a Bolognában megrendezésre kerülő, a világ egyik legnagyobb szépségipari szakkiállítás és vásárát, a Cosmoprofot. A szervezők a világszerte terjedő koronavírus járvány miatt döntött az újabb halasztás mellett.

Immár a második új időpontot írta ki a Cosmoprof Szépségipari Szakkiállítás és vásárt szervező BolognaFiere cégcsoport a világszerte terjedő koronavírus járvány miatt. Az eredetileg tervezett március 12-16-ig tartó kiállítást korábban június 11-15-re halasztották, de a legfrissebb hírek arra késztették a szervezőket, hogy újabb döntést hozzanak a kiállítók és a látogatók egészsége érdekében: szeptember 3-7-ig tartják meg a kiállítást.
– A legfrissebb hírek a korona-vírus terjedéséről arra késztettek bennünket, hogy felülvizsgáljuk álláspontunkat. A regionális kormány, valamint a város önkormányzatának vezetésével egyetértésben a kiállítás elhalasztása jelenleg a legjobb megoldás az egészségünk megőrzése érdekében – nyilatkozta korábban Gianpiero Calzolari, a BolognaFiere elnöke.
A szervezők bíznak benne, hogy a szeptemberi új időpont is megfelelő lesz a kiállítóknak, és a legújabb időpontban biztonságosan és zökkenőmentesen tudják megtartani a rendezvényt.

Az időpont elhalasztása várhatóan nem jelent lényegi változást a programok és események tekintetében.

Fontos információk, hogy megelőzzük a megbetegedést! KATTINTS! >>

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail