Új hidratáló, méregtelenítő, oxygenizáló arckezelés – Guinot Détoxygén

(Hirdetés) Bőrünk működése során folyamatosan termel nem kívánatos anyagokat például az izzadással, amelyektől igyekszik  megszabadulni. A külső szennyező anyagok, mint a légszennyezés, a dohányfüst vagy a műanyagok kipárolgása, valamint az egészségtelen életmód tovább ront a bőr állapotán. Van megoldás!

Bőrünk működése során folyamatosan termel nem kívánatos anyagokat például az izzadással, amelyektől igyekszik  megszabadulni. A külső szennyező anyagok, mint a légszennyezés, a dohányfüst vagy a műanyagok kipárolgása, valamint az egészségtelen életmód tovább ront a bőr állapotán. Az említett hatások miatt a méreganyagok felhalmozódnak a bőrben, fáradttá, szürkévé, ráncosabbá változtatva azt.
Az új DETOXYGEN arckezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, hidratálja és méregteleníti a bőrfelszínt, oxygénnel látja el a bőrt.

A kezelés során három lépésben enzimatikus és mechanikus bőrradírozást végzünk, ezt követi a zöld agyag tartalmú Méregtelenítő Maszk és végül az Oxygenizáló Masszázskrém, amely ATP-vel, Actinergie-vel növeli a sejtek oxygén felvételét és ad új energiát a bőrnek.

A kezelés hatására a bőrfelszín megújul, megszabadul a méreganyagoktól és újra fiatalosan ragyog.

Az 50 perces kezelés javasolt ára 16.800 Ft

www.st-beauty.co


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail