Afrodita Cosmetics 1970 óta – és amit nem biztos, hogy tudsz róla!

(Hirdetés) Amikor termékcsaládot választunk a munkánkhoz a kozmetikába, sokféle igényt támasztunk vele szemben. Biztosan olyan hatékony amilyennek bemutatják? Elégedettek lesznek a vendégeim az eredménnyel? Kapok segítséget a termékek mellé? Mit, hogyan csináljak? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel bennünk, kezdve a hatóanyagok tisztaságán át a biztonságosan és hatékonyan alkalmazható végtermékekig. Sokféle termék van a kozmetikai piacon, mindenki megtalálhatja elvárásainak megfelelően azt a termékcsaládot, amit magáénak érez…. Bővebben »

Vásárolj te is akciósan!

(Hirdetés) Szeptemberben még kedvezményes áron megvásárolhatod az Afrodita Cosmetics akár három termékcsaládját! Hogy miért érdemes élni a lehetőséggel?Mert termékeinket a természet inspirálja, ezért kizárólag a legkiválóbb aktív hatóanyagokat építjük be a készítményekbe, míg a nem természetes anyagokat, mint például a parabéneket, paraffint, szilikonokat, vazelint, mesterséges színező- és illatanyagokat kihagyjuk belőlük. Ezt pedig a vendégeid is meghálálják majd. Próbáld ki Te is! … Bővebben »

Amit nem tudtál az Afrodita Cosmetics-ről…

(Hirdetés) Amikor 1970-ben Szlovéniában megalakult az Afrodita Cosmetics, még senki nem sejtette, hogy a magyar piacon is igen előkelő helyet foglal majd el a márka. A magyarországi bevezetéskor az volt a célunk, hogy egy olyan professzionális, külföldön már közkedvelt márkát adjunk a kozmetikusok és a lakosság kezébe, amely kiemelkedő minőségű, de megfizethető árkategóriájú termékpalettát kínál. Azt kívántuk megvalósítani, amit a szlogenünk ígér: „Afrodita Cosmetics: szívvel-lélekkel a szépségápolásban”. … Bővebben »