Afrodita Cosmetics 1970 óta – és amit nem biztos, hogy tudsz róla!

(Hirdetés) Amikor termékcsaládot választunk a munkánkhoz a kozmetikába, sokféle igényt támasztunk vele szemben. Biztosan olyan hatékony amilyennek bemutatják? Elégedettek lesznek a vendégeim az eredménnyel? Kapok segítséget a termékek mellé? Mit, hogyan csináljak? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel bennünk, kezdve a hatóanyagok tisztaságán át a biztonságosan és hatékonyan alkalmazható végtermékekig. Sokféle termék van a kozmetikai piacon, mindenki megtalálhatja elvárásainak megfelelően azt a termékcsaládot, amit magáénak érez.

Amikor tőlem a vendégeim megkérdezik, hogy mi alapján választottam az Afrodita Cosmetics termékeit, mindig azt tudom elmondani, hogy csakis olyan termékekkel tudok dolgozni, amikben hiszek, látom az eredményeket, ismerem a gyártó alapelveit, biztosítva vagyok a hatóanyagok minősége felől. Az Afrodita Cosmetics irányelveit sokan ismerik már, és választják ezek ismeretében termékeit.

Te tudtad?

Trendek és tradíciók

Az Afrodita Cosmetics szlovén kozmetikai cég, amelynek székhelye Rogaška Slatina – a gyógyturizmus, gyógyvíz és termálvíz központja – ahol 1970 óta sikeresen működik. A sikertörténet idén 50 éve kezdődött, azóta is folyamatos fejlesztésekkel, innovációs befektetésekkel állandóan kutatják az új lehetőségeket, forradalmian új hatóanyagok felhasználásával pedig lépést tartanak a legmodernebb kozmetikai trendekkel.

Saját fejlesztő laboratórium

Termékeiket, az ötlettől kezdve, saját laboratóriumaikban fejlesztik ki, ahol folyamatos fizikai, kémiai és mikrobiológiai teszteknek vetik alá. A dermatológiai és hatékonysági vizsgálatokat pedig világszerte elismert, független, nemzetközi intézményekben végeztetik el.

A természet ölelése

Az Afrodita Cosmetics bízik és hisz a természet erejében. Ezért a saját receptúrák alapján kifejlesztett termékeibe, a lehető leghatékonyabb, természetes aktív összetevőket építik be, lehetőleg ökológiailag tiszta forrásból származva, míg a nem természetes anyagokat mellőzik. A termékek akár 99,9%-ban tartalmaznak természetes összetevőket.

Az élet tisztelete

Minden életformára maximális tisztelettel kell tekinteni, így a termékeket sem a fejlesztés fázisában, sem a végtermék kísérleti időszakában nem tesztelik állatokon. A beszállítókat is ezen feltételek alapján választják meg. A Vegan jelzéssel ellátott termékek nem tartalmaznak állati eredetű (pl. méhviaszt sem) összetevőket.

Minőség, bizalom, szépség

…kulcsfontosságú szempontok, amelyen az Afrodita Cosmetics üzletvitele alapszik. Folyamatos az arra való törekvés, hogy a termékeknek a lehető legmagasabb és konstans minőséget biztosítsák, míg ügyfeleikkel szembeni alapelv a becsületesség és bizalom.
A szépséggel minden pillanatban körül vagyunk véve, amely mint tudjuk, mindenkiből belülről fakad – azaz, igazából szépnek az látja magát, aki ezt úgy is érzi magáról.
Professzionális és lakossági termékeink használatával ezt a szépséget emelhetjük ki minden korosztályban férfiak és nők számára egyaránt, aminek hatására  mindenki a maga valójában pompázik.

Képzések és szemináriumok

Az Afrodita Cosmetics fontosnak tartja a szakemberek folyamatos képzését, évente kétszer megrendezett hazai szemináriumok mellett a szlovéniai képzés is segíti a hatékony, professzionális felhasználás elsajátítását.

Hogyan juthatsz hozzá az Afrodita Cosmetics termékeihez?

A termékeket forgalmazza: Apollos Bt.

További információ és regisztráció >>  Regisztrálj be oldalunkon!
Kérdésed a következő e-mail címre küldd: apollos@afrodita-kozmetika.hu
Facebook – kövess bennünket!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail