Az újranyitás keresett kezelései

Nehéz időszakon vagyunk túl, ami tele volt félelemmel, bizonytalansággal, új helyzetekkel. Az emberek, a vendégeink és mi saját magunk is mindannyian másképp éltük meg az eseményeket. Sokan szüneteltettük a szolgáltatásainkat, de az élet lassú újraindulásával a vendégek is lassan kezdenek visszatérni. Néhány kezelés kimaradt az elmúlt hetekben, de melyeket kérik most a vendégek? Hogyan kezdjünk hozzá a kimaradt hónapon után? Mire figyeljünk? … Bővebben »

Fiatalító hatóanyagok a fényvédőkben

A fényvédők világában való eligazodás nehézkes. Ma már általánosan elfogadott, hogy kerüljük a kémiai fényvédőket, és az is nagyon fontos, hogy a fényvédő mellett mit tartalmaz egy igazán jó készítmény. Ha tudatosan választunk modern jótékony hatóanyagokat, akkor könnyen lehet szép és egészséges bronz barna bőrünk…. Bővebben »

A bőr is utazik

Nap, strand és tengerpart, vagy inkább hegyek erdők, tavak? A különféle bőrbetegségekkel bajlódó embereknek, ha utazásra készülnek, messze nem csak az olyan megszokott dolgokra kell odafigyelniük, mint a személyes vonzódások, az anyagi lehetőségek vagy az utazás ideális időpontjának megválasztása. Vannak, akik esetében a bőrük állapota játssza a döntő szerepet az úti cél és az időzítés kiválasztásában