A bőr puhítását az összehúzásnak kell követnie!

(Hirdetés) A szalonban történő kozmetikai kezelések jelentős részét képezi az aknés bőr ápolása. Napjainkban gyakori, hogy az aknés bőrt felpuhítják. Azonban a "nyitott" bőrt mindenképpen össze kell húzni, hogy bezárjuk a kaput bármilyen fertőzéshez és csökkentsük a faggyútermést. A SynCare pórus összehúzó maszkjával tökéletes a bőrápolás!

A SynCare pórusösszehúzó maszkja egy modern kozmetikai termék, amely puha, könnyű gélkrém maszkra épül. A három gyógynövénykivonat – japán cseresznyevirág, uborka és zöld tea kombinációja – a tölgyfa kéreg kivonatával ellensúlyozza a túlzott faggyúképződést, csökkenti a pórusok nagyságát és korlátozza a komedók kialakulását. A mészkő és a kovaföld hatékonyan kötődik a faggyúhoz a bőr felszínén és megköti azt. A kezelés után látható a pórusok összehúzódása és a túlzottan zsíros bőr csillogása megszűnik.

S hogy kinek ajánlott?

Zsíros bőrre: A maszkot a bőr tisztítása után a Pórusösszehúzó szérum vagy a Micro Ampoules Anti Sebum használata után vigyük fel.

Aknéra hajlamos bőrre: Mélytisztítás után a Szérum aknés bőrre  használata után, valamint otthoni használatra.

Ismeri a cseresznyevirágot?
A Prunus serrulata latin botanikus név nem sokat mond nekünk, de a magyar cseresznyevirág vagy japán cseresznyefa már ismert. Rózsaszín virágai sok díszkertben megtalálhatóak. Míg a termés felhasználása nagyon korlátozott, a virágkivonat jó antioxidáns hatással rendelkezik, cserzőanyagot tartalmaz, amely pórusösszehúzó tulajdonságokkal rendelkezik.

 

Nyitókép: unsplash.com


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail