A nőiség ihlette professzionális kozmetikum: Bioline Jato

(Hirdetés) A Bioline Jato a minőség, a kutatás és a professzionalizmus szinonimája. Minőségi olasz termékeivel 40 éve áll a szépség szolgálatában. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően professzionális termékei kitűnő végeredményt hoznak, így vendégeid is elégedettek lesznek. A szépség iránti szenvedély és a szigorú követelmények a márka sikerének titka. Ismerd meg Te is egy exkluzív ajánlat keretén belül!

A cég biológusokkal, gyógyszerészekkel, vegyészekkel és a szépségipari ágazat szakembereivel együttműködve hatékony, biztonságos és kifinomult szépségápoló készítményeket készít, amelyek alapját a természetes, aktív összetevők adják a legfejlettebb biotechnológiával kombinálva.

A nőiség ihlette

A Bioline Jato mögött a nők állnak, azok a modern, erőteljes és sokrétű nők, akik tudják, hogyan járják a saját útjukat. A céget is egy határozott nő alapított a ’70-es években, Trentoban. Clara Macchiella Corradini vallja: „Álmainak valóra váltásához mindig bátorság szükséges: csak elszántsággal és valódi szenvedéllyel csináld, amit csinálsz, és eléred a kitűzött célodat.”

Ez az elszántság köszön vissza a Bioline Jato termékeiből is, amelyek minden bőrtípusra, minden évszakban kínálnak megfelelő alternatívát a vendégeid számára.

Ismerd meg Te is ezeket a középkategória felső osztályába és a luxuskategóriába sorolható kozmetikumokat egy masszázstanfolyamon, ahol termékbemutató és krémkóstoló mellé egy exkluzív árlistát is kapsz, amellyel a továbbiakban dolgozhatsz, amennyiben a Te tetszésedet is elnyerték a termékek. A tanfolyam ára 5000 forint, amelyet levásárolhatsz!

Töltsd ki a regisztrációs lapot, hogy a kozmetikum forgalmazója felvehesse veled a kapcsolatot!

Kérjük jelöld be milyen területen dolgozol*

KozmetikusSminkesPermanent make-up szakemberSzempilla-hosszabbítóSpa/wellness/szállodai szakemberAlakformáló szakemberSzakmai tanulóMűkörmösPedikűrösStylist szakemberFodrászBőrgyógyász, orvosMasszőrOktatóGyártó, forgalmazó, kereskedőEgyéb:Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail