A profik márkája – Long-Time-Liner®

(Hirdetés) Legyen akár kezdő vagy profi sminktetováló, a Brigitta Medical Beauty képzései között megtalálja a siker felé vezető utat!
Képzési rendszerünk gondosan felépített, pontosan megtervezett metódus szerint történik a németországi anyacég által hitelesített oktató anyagokkal és bizonyítvánnyal!

A LEGTERMÉSZETESEBB VÉGEREDMÉNY A SMINKTETOVÁLÓ PIACON!

Ön már az első pillanattól nemzetközi csapatunk tagjává válhat, és minden további segítséget megadunk a szakmai fejlődéshez. Az alapképzés elvégzése után rögtön sikeresen alkalmazhatja a Long-Time-Liner rendszerét, ezáltal elismert sminktetoválóvá válhat.

AZ ÖN MŰVÉSZETE – A MI PRECÍZIÓS GÉPÜNK

A kezdő kolléganők részére kifejlesztett Conture-Liner Starter készülék, lehetőséget nyújt azok számára is, akik eddig nem engedhették meg maguknak a Long-Time-Liner minőséget. Mi a Brigitta Medical Beauty-nál úgy gondoljuk, hogy érdemes már az első pillanattól kezdve a legmagasabb szintű gépet alkalmazni, hiszen így az első naptól kezdve megbízható és pontos eredményekre lesz képes. Nem akadályozza munkáját a kevésbé kifinomult tű vezetés, a gyenge motor esetleg a kétes higiénia!

Érdemes továbbá szem előtt tartani a sminktetováló pigment minőségét is, hiszen a végleges megbízható eredmény elérésében kizárólag a legmagasabb minőségű és tisztaságú pigmentek lehetnek célravezetőek.

A Long-Time-Liner Starter gép ára kezdő készlettel:

1.230.000,- (nettó ár: 968.504,-)

Oktató központunkban lehetőség van elsajátítani a sminktetoválás minden mozzanatát válassza akár a teljes portfoliót, vagy akár az egyes területekre koncentrált képzéseinket. Szakmai vezetőnk, Kelemen Brigitta mindenhol a legtöbbet nyújtja az Ön számára!

Képzéseinkről bővebb információért kattintson IDE! 

Azok számára, akik már sikeresen alkalmaznak más sminktetováló metódust, ajánljuk intenzív átképzéseinket, ahol gyors tempóban ismerkedhetnek meg a Long-Time-Liner sminktetoválás rejtelmeivel.

ELITE KÉPZÉSEK

Elite képzéseinken várunk minden kedves kolléganőt, aki alap Long-Time-Liner képzéssel rendelkezik és szeretne nemzetközi csapatunk tagjává válni!

Elite Partnereink a megszerzett tudáson kívül, további támogatásban részesülnek, pl:

Megjelenés a Long-Time-Liner nemzetközi és magyar weboldalán, így a világszerte elismert és ajánlott ELITE sminktetoválók közé tartozhat. Saját Long-Time-Liner weboldal, teljes anyaggal névre elkészítve. Reklám kampányokban való részvétel. Brossúrák, nyomdai anyagok elérése stb.

OKTATÓNK

Kelemen Brigitta
A Long-Time-Liner kizárólagos magyarországi forgalmazója és trénere

Évtizedes sminktetováló és oktató munkássága, több nemzetközi oktatói képzés elvégzése után, megkoronázásképpen több hónapon keresztül tartó képzéseken vett részt a németországi anyavállalat oktatóközpontjában.

Ennek köszönhetően a magyarországi sminktetováló tanulók a legmagasabb szintű oktatásban részesülhessenek, lépést tartva a szakma fejlődésével. A legmodernebb technikákat, a legújabb eljárásokat és a legtermészetesebb művészi sminktetoválásokat sajátíthatja el Brigitta kezei alatt.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail