A sminktetoválás jövőjét építjük

(Hirdetés) A legfontosabb célkitűzésünk az innovációs fejlesztéseken és a professzionális munkák készítésén kívül az, hogy a magyar sminktetoválás jövőjét és kultúráját nemzetközi szinten is elismert helyre emeljük és pozícionáljuk.

E cél szerves része minden sminktetováló, vagy a jövőben tetoválni kívánó szakember, kozmetikus. Méhn Tünde, a Méhn Tünde PMU ART International School alapítója az innovatív sminktetováló technikák mellett egy olyan oktatási rendszert dolgozott ki, amely interaktív módon adja át a tudást tanulói számára.

Alapképzés
Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a tudását olyan biztos alapra helyezze mindenki, amely ezt a célt hűen szolgálja és méltón képviseli. Képzéseinket azért szervezzük, hogy megmutassuk azt a színvonalat, amely az egyik legjobb és legcélravezetőbb út ennek eléréséhez. Méhn Tünde, világhírű sminktetováló művész és szakmai csapata az egyik legjobb mentorbázis ezen az úton.
Számtalan olyan oktatásról és képzésről tudunk, melynek elvégzése ugyan kevesebb anyagi ráfordítást igényel, azonban nem hozza a kívánt eredményeket. Ennek bizonyítéka sajnos már csak akkor mutatkozik meg, amikor egy elégedetlen vendég vagy egy elrontott tetoválás a következmény. Fontos tényező, hogy a rosszul berögzült kézmozdulatokat iszonyú nehéz megszüntetni, és megtanulni utána a helyes módszert. Így hosszú távon a legolcsóbb alapképzésből lesz a legdrágább alapképzés.
A mi képzéseink olyan technikákat, szakértelmet és munkafolyamat-ismeretet kínálnak a jelentkezőknek, amellyel olyan szakmai karrier építhető ki, amit mindenki szeretne elérni.
Mielőtt oktatót választunk, érdemes a fent leírt dolgokat mérlegelni és ezután dönteni.

                                        

Oktatott technikák
• Ombre szemöldöktetoválás.
• Szálazott szemöldöktetoválás.                            
• Ajaktetoválás.                             
• Klasszikus szemhéjtetoválás.

TUDÁSSZINT EMELŐ KÉPZÉS

Tudásszint emelő képzésünk azoknak szól, akik nem biztosak a tudásukban, nem érzik azt a magabiztosságot magukban, amit igazán szeretnének elérni, vagy csak szeretnének finomítani a technikájukon. Ha az alapképzés után, de még a mesterképzés előtt áll tanulónk, ezzel a képzéssel megerősítheti tudását. A képzés szól azoknak is, akik már korábban más iskolában elvégezték az alapképzést, de még nem érzik teljesnek a mozdulataikat, a tudásukat.

PMU mesterképzések
Méhn Tünde évek óta jelen van oktatóként a nemzetközi szakmai világban is. A hosszú évek alatt óriási tapasztalatot gyűjtött azzal kapcsolatban, hogy miként adja át szakértelmét úgy, hogy az hatalmas lendületet és tudást adjon a hasonló célokat kitűző szakemberek számára. A sminktetováló szakma folyamatosan fejlődik, ezzel egyidejűleg pedig a vendégek igénye is változik, növekszik. Trendinek, mindig megújulónak, képzettnek és lelkesnek kell lenni ahhoz, hogy a fejlődés töretlen maradjon. Elengedhetetlen, hogy ezeknek a kritériumoknak megfeleljen egy olyan sminktetováló, aki eredményes karriert kíván építeni. Mesterképzéseinket azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek korábbi tapasztalattal az adott sminktetováló technika területén és azoknak, akik felismerik magukat a leírtakban, fejlődni szeretnének és lépést tartanának a legújabb trendekkel. Magabiztosságot, világhírű technikákat, aprólékos, precíz kivitelezést tanítunk meg ezeken a haladó képzéseken, melynek elvégzése után a professzionális sminktetoválás tudása nem csak vágy lesz, hanem biztos tudás.

Oktatott technikák

 

 • Pearly Lips – Természetes hatást eredményez és elegáns, gyöngyházas fényt biztosít az ajkaknak. A Pearly Lips ajaktetoválással az aszimmetrikus formák gyönyörűen korrigálhatóak, így az ajkaknak telt, dús hatást kölcsönözhetünk.
  • Misty Eyeshadow – Ezzel a technikával megemelhető a szemek külső sarkai, így biztosítva a „cicás” tekintetet. A szempillák tövében lévő fekete pigmentek biztosítják az igéző hatású, nőies pillantást, majd púderes satírozással a pigmentek átmenetet képeznek a bőr színébe. A pixeles satírozási technika biztosítja a maximális púderes hatást.
  • Ombre Selection: Andante, Forte, Misty, Ombremix –
  Az ombre technikákra jellemző a finom, poros-púderes hatás és a sötétből világos színbe ívelő színátmenetes satírozás, ezáltal apró pontok halmaza adja ki a szemöldökformát.
  RE’BROWS Egyedi és személyre szabott munkák készülhetnek általa, szem előtt tartva tulajdonosának sajátos jegyeit, vonásait, meglévő szőrszálait. A technika megtartja az eredeti szálak dőlési szögét, vastagságát, hajlási formáját, majd ennek fényében kerül kialakításra minden további szálrendezés.
  → Felfelé növő szálak > RE’BROWS Up
  → Középre forduló szálak > RE’BROWS Middle
  → Lefelé növő szálak > RE’BROWS Down
  • Triple Brows – Az elkészítése során a következő 3-féle technikát alkalmazzuk:
  camouflage,
  szálazás,
  ombre-satírozás.
  Ez a technika a mai trendnek megfelelő megoldást biztosít a már meglévő szépséghibával rendelkező szemöldöktetoválás kijavítására.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?