Ellen lehet állni az idő törvényének? A válaszunk: igen!

(Hirdetés) A legújabb orvostudományi ismeretek alapján a CASMARA kifejlesztette az INFINITY- ultra fiatalító kozmetikumot, amely közvetlenül a genomika, epigenetika , neurokozmetika és a kronokozmetika alapján működik. Ezek együttes viselkedése, vagyis a DNS, az idegrendszer, a biológiai ritmusok és a gének viselkedése határozza meg az öregedés ütemét…. Bővebben »

Szeretne Ön is professzionális spanyol termékekkel dolgozni?

(Hirdetés) Akkor ne habozzon, a Primavera Andorrana segít! A Primavera Andorrana s.r.o több mint 25 éves múltra tekint vissza: Szlovákia és Csehország területén kizárólagos forgalmazója a GERMAINE DE CAPUCCINI, a CASMARA és a MESOSYSTEM kozmetikai márkáknak. 2018 második felében belépett a haza piacra is, ezzel új színt hozott a professzionális kozmetikumok területére…. Bővebben »

Egy szalon sikerének titka

Hirdetés – Sikeres karrier és vállalkozás, hosszú távon is, a szépségiparban – Sokan azt gondolják, egy vállalkozás vagy karrier indítása egyszerű, pusztán azzal, hogy bátrak, elhivatottak és rendelkeznek a kialakításhoz szükséges tőkével és szakmai tudással. Néha ez elég is. De mi van akkor, ha valaki többre, profibbra, kiemelkedőre vágyik? (x)… Bővebben »