Legmagasabb hatóanyag-koncetráció a legkedvezőbb áron!

A Dermo SynCare kozmetikumcsalád tagjai között megtalálható minden bőrtípus kezelésére alkalmas készítmény. Különös figyelmet fordítunk a száraz, érzékeny bőrre, továbbá a pattanásos és érett bőrre ill. a veleszületett vagy szerzett bőrrendellenességekre (ekcéma, periorális dermatitis, rosacea, napégés okozta károsodás). Az… Bővebben »

Íme a biztonságos bőrfiatalítás lágylézerrel!

(Hirdetés) Legyél az elsők között, és használd kozmetikádban új, innovatív bőrfiatalító technológiánkat, a Safe Laser készüléket! Rendszeres használatával növekszik a bőr kollagén és elasztin termelődése, ezáltal a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik. Bármely Safe Laser gép vásárlása mellé májusban és júniusban ajándékba adjuk a GÉL-t! … Bővebben »

Ellen lehet állni az idő törvényének? A válaszunk: igen!

(Hirdetés) A legújabb orvostudományi ismeretek alapján a CASMARA kifejlesztette az INFINITY- ultra fiatalító kozmetikumot, amely közvetlenül a genomika, epigenetika , neurokozmetika és a kronokozmetika alapján működik. Ezek együttes viselkedése, vagyis a DNS, az idegrendszer, a biológiai ritmusok és a gének viselkedése határozza meg az öregedés ütemét…. Bővebben »