A természetes hatóanyagok elkötelezett híve – Kaméleon Szépségszalon, a hónap szalonja

„Minden bőrtípusra készen kaptam a kezeléshez szükséges termékeket az első lépéstől az utolsóig”– hangsúlyozza Szedlmayer Gyöngyi, aki tizenkét esztendeje dolgozik kozmetikusként, és aki évek óta a Yamuna egyik referenciakozmetikusa.
Gyöngyi szépségszalonja elsők között lett
Prestige by Yamuna Referenciakozmetika

Szedlmayer Gyöngyi: „Nekem ez a másodszakmám, az első a tanári pálya volt. Gyerekkoromban ugyanis két álmom volt: a matematika és a kozmetikusi pálya.”
Miután lediplomázott, egy általános iskolában kezdett tanítani. Tizenkét év matematikatanítás után pedig a másik gyermekkori vágyának megvalósításába vágott bele: „Én azt vallom, hogy bizonyos idő elteltével minden embernek jót tesz a váltás, ha nem akar befásulni, kiégni. Így neki láttam a másik álmom, a kozmetikusi karrier megvalósításának.”

2007-ben Gyöngyi végül Gyálon kezdett el kozmetikusként dolgozni: „Tizenkét év alatt sikerült stabil vendégkört kialakítanom, úgyhogy ma már nem nagyon tudok új vendéget fogadni. Az első két évben nehezebb dolgom volt, de azóta nem unatkozom.”

 „Folyamatosan fejlesztem magam, továbbképzésekre járok. Egy-egy tanfolyam elvégzése előtt mindig megkérdezem a vendégeim, milyen szolgáltatásokra volna igényük és az alapján választok. Hiszen nekik akarok kedvezni.”

„Szeretem a kihívásokat”

Imádja a munkáját, amelyben az arckezeléseket szereti a legjobban, azaz azt, ha a „bőrrel foglalkozhat”: „a munkámban a bőr felépítését, a bőrdiagnosztikai részt szeretem a legjobban. Egy évig dolgoztam egy bőrgyógyász mellett, hogy megtanuljak minden bőrhibát felismerni, és hogy tudjam, meddig tart a kompetenciám, mikor kell a vendéget szakemberhez küldeni.”

Szempillát is épít, sminkel, emellett különböző testkezelések is szerepelnek a repertoárjában. Ugyanakkor leginkább a problémás bőrért, a kihívásokért rajong: „Szeretem a kihívásokat. Sőt azokat szeretem a legjobban a munkámban. A tanári pályám során is szívesebben foglalkoztam a problémás tanulókkal. Ha a kozmetikámba bejön egy vendég és el van keseredve, a végén jó érzés együtt örülni a végeredménynek.”

„Kozmetikusként pszichológus is vagyok”

A bőrdiagnosztizálás mellett a másik, amit Gyöngyi nagyon szeret a munkájában, az az emberek lelkével való foglalkozás: „Mindig is emberekkel szerettem volna foglalkozni. A pszichológia, az emberi lélek nagyon érdekelt. Kozmetikusként egy kicsit pszichológus is vagyok.

Ezt igénylik is a vendégek, hiszen manapság mindenkinek saját magára jut a legkevesebb ideje:

„Ebben a rohanó világban az embernek alig van ideje saját magára. Aztán eljön hozzám, befekszik a kezelőágyba és a kezelés alatt ellazul, megnyugszik. Ez az igazi énidő.”

A szalon megnyitása:  2018
Kozmetikusként dolgozik: 2007 óta
Tulajdonos:  Szedlmajer Gyöngyi 
A kozmetikában alkalmazott márkák: Kizárólag Yamuna kozmetikumok
Kapcsolat
Telefonszám:
+36  20 915 0841 (Szedlmajer Gyöngyi)

E-mail:
gyongyi.szedlmajer@gmail.com

Web:
https://www.facebook.com/kameleonszsz/

„Tizenkét éve a Yamunával dolgozom”

Gyöngyi azt is elárulta, mi alapján választott márkát a kozmetikájába: „Bakonyi születésű lévén nagy természetimádó vagyok, rengeteg gyógynövényt ismerek. Éppen ezért fontos volt számomra, hogy olyan magyar márkát válasszak, ami természetes alapanyagok felhasználásával készül. Egy kiállításon találkoztam először a Yamunával, ahol a márka hitvallása és a termékek mellett a dolgozók és a cég tulajdonosa is nagyon szimpatikus volt nekem. Akkor vásároltam néhány terméket, és mivel elégedett voltam velük, hűséges típus lévén tizenkét éve Yamunával dolgozom.”

„Azonnal kipróbáltam a Prestige by Yamuna termékcsaládot”
Ezután nem volt kérdés, hogy az új, biotechnológia legújabb hatóanyagaival kifejlesztett Prestige by Yamuna termékcsaládot – megjelenését követően – azonnal kipróbálja:

Boldog voltam, amikor megtudtam, hogy végre megérkezett a Prestige by Yamuna termékcsalád. Az állaga és az illata mindegyiknek nagyon jó. Ráadásul minden bőrtípusra készen kaptam a kezeléshez szükséges termékeket az első lépéstől kezdve, egészen az utolsóig. A vendégeimnek otthoni bőrápolásra a Yamuna lakossági termékeit szoktam nyugodt szívvel ajánlani. Ezáltal két kezelés között is gondoskodhatnak arcbőrükről, így a következő találkozásunkkor nem kell nulláról kezdenem.”

„A lányaimmal dolgozom”

Gyöngyi szépségszalonja elsők között lett Prestige by Yamuna Referencia Kozmetika, ahol a két lánya is vele dolgozik, az egyik műkörmösként, a másik pedig fodrászként. Rajtuk kívül egy masszőr tevékenykedik még a szépségszalonban.

2018 óta a gyönyörű, Kaméleon Szépségszalonban, a Brassói út 5. szám alatt várják a vendégeiket, mivel ez a réginél frekventáltabb helyen található: „Szerencsém van, mert Gyál családi házas övezetében van a szalon, és nincs a közelben másik kozmetika. Ráadásul ez a szalon sokkal forgalmasabb, könnyebben megközelíthető és több a parkolási lehetőség is, ami a vendégeknek fontos.”


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail