Arctisztítás, regenerálás és ránckezelés

(Hirdetés) A legújabb prekozmetológiai kezelés különlegessége az intenzív előkezelés gépi technológiával való még intenzívebbé tétele. Az eljárás így nemcsak egy erőteljes bőrstruktúra tömörítő, regeneráló és anti-aging kezelés, hanem egyben lehetőséget ad arra is, hogy a HYDROcare H2O készülék által biztosított „wasser-vakuum” technológiának köszönhetően, egyúttal egy teljes körű, nyomkodás-mentes tisztítást is végezhessünk.

A V.I.P. PURE peptides kezelés sikerének kulcsa a kezelés alapos kivitelezése, a szisztematikus hatóanyag-alkalmazás, és az összes kezelési lépés megfelelő technológiával és megfelelő ideig tartó végzése. A munkaidő többnyire 90 perc, viszont azonnal látványos a hatása minden bőrön, minden korosztályban.

Olvasd el a témában megjelent többi cikket is! KATTINTS! 

Step by step

Meghívtuk Détár Enikőt egy V.I.P. PURE peptides kezelésre, hogy bemutassuk nektek az egyes lépéseket.

  1. Bőrtisztítás az Age Attraction Pure Face niacinamid formulás lemosásával (2x).

 

 

 

 

2. Prekozmetológiai előkészítés a 3 lépéses wasser-vakuum technológiás gépi előkezeléssel, HYDROcare H2O készülékkel, melynek lépései:

  • pórusokat nyitó tisztítás,
  • pórustisztítás és zsíroldás,
  • zsírtalanítás és a pórusok mélytisztítása.

Mindegyik fázisban mechanikai és kémiai oldást is alkalmaztunk.

 

  1. Lézeres besugárzás – Az alkalmazott technológia: Meso Laser (12 impulse dióda laser – 670, 904 nm).

 

 

 

4. Hatóanyag-bevitel – Alkalmazott technológia: Meso Laser fókuszált elektroporáció.
Hatóanyagfelvitel egy területre:

– ½ nyomat Age Attraction: Hyaluron3 (triplex hyaluron),
– 1 nyomat Age Attraction: PURE peptides (bázis koncentrátum),
– 6-7 csepp viszkozitást beállító hatóanyag elixír.

Az említett adagot 5-6 percig nagyon lassú mozdulattal dolgozzuk be a bőrbe. 5-6 perc után adjunk hozzá ½ nyomat Shining Star szuperkoncentrátumot, majd dolgozzunk további 4-5 percet az adott területen.

  1. Krémpakolás: 8-10 nyomat Age Attraction, amit Youngernizer
    ecsettel kennünk fel, majd 10 perc hatóidő után nedves törlővel áttöröljük az arcot.

 

Szeretjük a hitelességet
Óriási öröm számunkra, hogy idén ünnepelhetjük a 10. évfordulónkat. A 10 éves jubileum kapcsán új döntéseket hoztunk: a partnereink megbecsülése és a minőség magas szintű megtartása céljából úgy határoztunk, hogy o2-balance és Meso Laser partner mostantól éves szinten maximum 10-10 kozmetikus lehet. Fontosnak tartjuk, hogy inkább kevesebb helyen legyenek elérhetőek a kezeléseink, ámde ott hitelesen, mintsem, hogy sok helyen felhígult kezeléseket végezzenek vele.
A fenti V.I.P. PURE peptides kezelést a 10 éves jubileum alkalmával formabontó módszerrel mutatjuk be: minden partnerünk meghívást kapott egy ingyenesen igénybe vehető alkalomra, ahol a saját bőrükön tapasztalhatták meg, milyen egy nyomkodásmentes prekozmetológiai tisztító előkezelés, majd az azt követő regeneráló és ránckezelő eljárás alkalmazása. A GDC hivatalos Facebook oldalán követhetőek a partnereink kezelései.

A szerző a German Derma Concept ügyvezető igazgatója


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail