Holisztikus luxus arckezelés

Amikor már enyhítik a járványveszélyes időszakra vonatkozó kijárási korlátozásokat és így a kozmetikusok újra elkezdhetnek dolgozni, különösen aktuálissá válik a holisztikus szemlélettel megtervezett kezelések bevezetése a kozmetikai szalonban. Természetesen fokozottan kell figyelnünk a szalon higiéniájára, például ózonizátoros légtérfertőtlenítést csináljunk a vendég érkezése előtt, és végezzük a kezelést megfelelő minőségű maszkban…. Bővebben »

Arctisztítás, regenerálás és ránckezelés

(Hirdetés) A legújabb prekozmetológiai kezelés különlegessége az intenzív előkezelés gépi technológiával való még intenzívebbé tétele. Az eljárás így nemcsak egy erőteljes bőrstruktúra tömörítő, regeneráló és anti-aging kezelés, hanem egyben lehetőséget ad arra is, hogy a HYDROcare H2O készülék által biztosított „wasser-vakuum” technológiának köszönhetően, egyúttal egy teljes körű, nyomkodás-mentes tisztítást is végezhessünk. … Bővebben »

Hatékony best-agers technológiák

Amikor az öregedés jeleire fókuszálunk, gyakori igény a kozmetikussal szemben, hogy állítsuk meg vagy fordítsuk vissza (?!) ezeket a folyamatokat. Én azt gondolom, már a látványos és nagymértékű lassítás is komoly eredménynek számít. Természetesen a vendégeink nagy többsége szeretne akár 10-15 évet is letagadni az életkorából. A jó szakembernek, ha megfelelő tudása, gyakorlata és eszközei vannak, ez nem megoldhatatlan feladat. Írásomban most az eszközökre szeretnék ötleteket adni…. Bővebben »