Az örökké hamvas bőr titka – !QMS Anti-aging Konferencia 2019

(Hirdetés) Minden nőnek joga van ahhoz, hogy vonzó és kívánatos legyen – minden életkorban. A bőr öregedése gyógyítható, a bőr eredményesen megfiatalítható – fájdalom és szike nélkül. A QMS módszer feltalálása és fejlesztése az esztétikai sebész és nemzetközi anti-aging szaktekintély dr. Schulte nevéhez fűződik, ki egy egyedülálló, innovatív és kimagasló hatású kollagén fokozó folyamatot dolgozott ki, mely célja bőr lehető legjobb, legéleterősebb állapotának elérése.

Az éves QMS Anti-aging Konferencia által a hazai kozmetikai szakemberek is megismerhetik a “ráncdoktor” módszerét a bőrfiatalítás titkát, melyet nemzetközi szakértők mutatnak be.

Ha érdekel a bőrfiatalítás, igényes vendégkörrel rendelkezel és szalonodban exkluzív szolgáltatásokat szeretnél bevezetni, akkor regisztrálj még augusztusban a kozmetikusi végzettségedet igazoló dokumentummal a 2019. október 12-én tartandó szakmai konferenciánkra! Az első 20 regisztráló a szakmai jegye mellé egy 17 500.- Ft értékű kollagén szettet kap ajándékba! 

Az idei konferenciáig elindul a QMS Medicosmetics pályázata: “Keressük Magyarország vezető QMS anti-aging kozmetikusait!” A nyertesek az alábbi támogatásokat kapják:

  • kabin- és lakossági terméktámogatás,
  • oxigén concentrator gép,
  • ingyenes 1 éves medikozmetikusi továbbképzés
  • VIP Anti-aging konferencia jegy

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail