Fotó: Freepik.com

Bajba jutott kozmetikusoknak segítenek

Példaértékű kezdeményezésbe vágott bele ismét Pesti Antal, az Innoshape Kft. ügyvezető igazgatója, aki a bajbajutott kozmetikusoknak szeretne segíteni. Azoknak a szépségipari szakembereknek, akik egyedül nevelik a gyermeküket, gyermekeiket, a jelenlegi járványügyi helyzetben nem tudnak dolgozni, és felélték a tartalékukat, vagy esetleg nem is volt nekik. A cégvezető azok jelentkezését is várja, akik segíteni szeretnének, és azokét is, akik bajban vannak.  

Pesti Antal előtt a jótékonykodás már nem ismeretlen. Légy Te a változás! elnevezésű csoportjával mindennapos jócselekedeteket indított útjára, a koronavírus járvány kezdete óta például egy óvodát támogatnak, ahová hajléktalan gyermekek járnak, olyanok, akik nem tudnak otthon maradni, gondoskodni kell róluk ebben a helyzetben is, élelemmel látják el az intézményt a csoporttagok felajánlásának, valamint Pesti Antal támogatásának köszönhetően.

Jelentkezni az info@innoshape.hu e-mail címen, vagy a 0670-6041601-es telefonszámon lehet.

Az Innoshape Kft. ügyvezető igazgatójától azonban most a szépségipari szakemberek is segítséget kérnek, hiszen sokuknak nincs tartaléka, és ebben a helyzetben, munka híján bevételük sem.
– Olyan kozmetikusoknak szeretnénk segíteni, akik férfierő nélkül, egyedül nevelik a gyermeküket és megszorultak anyagilag. Sajnos azt látom, hogy sokaknak nincs tartaléka, és már most sem tudják megvásárolni az alapvető dolgokat. Ugyanakkor sokan segíteni szeretnének – nem feltétlenül csak a szépségszakmán belül -, akik fel tudnak ajánlani tartós élelmiszert, bevásárlást a valóban rászorulóknak. Ebben vállalom én az összekötő szerepet is, szívesen elszállítom az adományokat. Várom azok jelentkezését, akik segítenének, és azokét is, akiknek szüksége van erre a támogatásra. De kérem, hogy tényleg csak olyanok keressenek, akik egyedülállóak, és nincs már mihez nyúlniuk.
Pesti Antal egyébként online oktatásokkal is igyekszik segíteni a szépségipari szakembereknek. Online Ninja Akadémiája ingyenesen elérhető, amelynek segítségével személyiségfejlesztő tréningeket tartanak. És már a jövőre nézve is van elképzelése, hogyan segíthet, elindult Maradj talpon! kezdeményezése is.
– Reméljük, hogy május-júniusban újraindul az élet, ezért akkor ingyenes rendelkezésre bocsájtom a raktárban található kezelőgépeinket egy hónapra a kozmetikusoknak, hogy olyan vendégeket is kezelni tudjanak, akiket korábban esetleg nem volt módjuk becsalni a szalonba.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail