Bársonyos bőr fájdalom nélkül – a szőrtelenítés új világa

(Hirdetés) Számtalan szőrtelenítési megoldás van már, amely fájdalommentes, kényelmes. Olyan azonban, amellyel az eredmény a gyantázáshoz hasonlítható, annak kellemetlen hatásai nélkül, eddig hiányzott a palettáról. Eddig! Most megérkezett Magyarországra a wax:one, amely a hosszan tartó bársonyosan sima bőrrel ajándékozhatod meg vendégeid.

A gyantázás fáj, éget, a legkorszerűbb anyagokkal is erősen igénybe veszi a bőrt. Van, akinek napokig vörös foltok maradnak a bőrén. Az anyag ragad, használata kényelmetlen. Kozmetikus és vendég közös küzdelme az eredmény, a tényleg hosszan tartóan sima, szőrtelen bőr, amely egyéb szőrtelenítési módszerekkel meg sem közelíthető – ezért is vállalják még mindig oly sokan, ezt a módszert. Mit szólnál hozzá, ha egy olyan terméket lenne lehetőséged használni, amely eredményében ugyanezt nyújtja, a kellemetlen mellékhatások nélkül? Ezt kínálja számodra a XBeauty által Magyarországon is elérhetővé tett wax:one.

A wax:one egy forradalmian új termék, nyoma sincs benne a sokaknál allergiát kiváltó fenyőgyantának. Grapefruit és kivi illatban érhető el. Teljesen szintetikus anyag, amellyel pontosan úgy lehet dolgozni, mint a gyantával, a különbség mindössze annyi, hogy első lépésként egy speciális olajjal, a smooth-al kell bekenni a bőrt, amely védi azt, így a wax nem tapad a bőrre, csak a szőrre, még a hónalj vagy az intim terület kezelését sem érzi meg a vendég. Búcsút mondhatunk a benőtt szőrszálaknak és a gyulladt bőnek is.

Alacsony hőmérsékleten működik, nem égeti a bőrt, többször is végig lehet menni ugyanazon a felületen, ha nagyon erős a szőrzet vagy össze-vissza nő. Rugalmas az anyag akkor is, amikor kihűl. Nem maradnak töredező darabok a kezelt felületen, a vendég kellemes, frissítő érzéssel távozik. Nagyon vékonyan kell felkenni, ezért használata rendkívül gazdaságos. Minden más szempontból úgy működik mint a hagyományos gyanta, ugyanazzal a munkatempóval számolhatsz, mint eddig.

Ha felkeltette az érdeklődésed gyere el, nézz meg egy  wax:one ingyenes bemutatót 2019. október 14.-én (10 órától 12 óráig) a wax:one budapesti bemutatótermében.

Regisztrálok 

Próbáld ki terméket ingyenesen és tedd fel kérdéseid oktatóinknak.

A wax:one komplex termékcsalád, amelyben munkádhoz minden eszközt és anyagot megtalálsz.

A waxból két fajta érhető el.

– A hot wax érzékeny területeken való szőrtelenítésre javasolt, például intim zónák, arc, hónalj.

– A strip wax nagyobb felületekre ajánlott, például kar, lábak, hát és mellkas.

A smooth aloe vera és levendula olaj tartalmú készítmény, a nagyon száraz területekre is fel lehet vinni belőle keveset, hiszen bőrpuhító hatású, nyugtatja és ápolja a bőrt.

Rendelkezésedre áll mindemellett a clean, amellyel a kezelés előtt megtisztíthatod a felületet. Nem csak ott érdemes használnod, ahol szőr van, hanem mellette is, könnyíti a munkádat.

Otthoni használatra pedig ajánlhatod vendégeidnek a care-t, amely nyugtató hatású, zselé alapú készítmény a gyulladások, illetve szőrbenövések elkerülésére.

Kiegészítő termékek között megtalálható az egyedülálló kettős wax melegítő, amely pontos, digitális vezérléssel, gyors melegítő funkcióval és megemelt belső kamrával rendelkezik. Rendkívül gyorsan felmelegíti a waxot. Természetesen van továbbá eszköztisztító, lehúzó csíkok, spatulák, csipesz és kötény is, így teljes rendszert tudsz kialakítani a munkához.

Mindezekből összeállítottunk egy induló csomagot is, amelyben minden megtalálható, amelyre szükséged lehet. Ez ingyenes bemutatónkon megvásárolhatod, de webshopunkban is megrendelheted, ha ez a csodás anyag felkeltette az érdeklődésed.

Hiszünk abban, hogy rég elmúltak azok az idők, amikor a szépségért szenvedni kellett. Jó példa erre a wax:one. S keressük a jövőben is az ilyen megoldásokat. Reméljük velünk tartasz te is.

Próbáld ki INGYEN 2019. október 14-én (10 órától 12 óráig) budapesti bemutatótermünkben!

wax:one budapesti bemutatóterem címe: 1066 Bp, Ó utca 6.
Elérhetőségek: +36 70 424 6245
x@xbeautygroup.hu


Regisztrálok 

Szőrtelenítés fájdalom nélkül  – wax a bársonyos bőrért

Prémium márka, elérhető áron: kiválóan tapad, gyorsan és egyenletesen olvad, megtartja az állagát anélkül, hogy szemcséssé, darabossá válna.
Gazdaságos: vékonyan rétegben kell felvinni. Gyorsan és egyenletesen olvad, rugalmas, követi a test vonalait. A munka hatékony, több vendéget fogsz tudni ugyanannyi idő alatt fogadni.
Gyors megoldás, így növelni tudod a szolgáltatásaid számát, ezáltal több bevételre tehetsz szert.
Tudatos választás: Érzékeny bőrre is tökéletes választás. Rendszerben használható, a lehető legkisebb fájdalommal jár.

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail