Beauty Forum Cluj szeptemberre halasztva!

Az elmúlt időszak sajnálatos eseményei, a koronavírus európai elterjedése miatt kialakult helyzet okán cégünk úgy döntött, hogy a márciusi kolozsvári kiállításunkat elhalasztjuk. Az új időpont: szeptember 19-20.

A látogatók biztonsága és a kiállítás zökkenőmentes lebonyolítása érdekében úgy döntöttünk, hogy a március 28-29-re tervezett Beauty Forum Cluj 2020 rendezvényünket szeptember 19-20-ra elhalasztjuk. A koronavírus okozta helyzetben véleményünk szerint a legbiztonságosabb és leghelyesebb döntés ez a szépségipari szakma számára.

OLVASTAD MÁR?
Az olaszországi vírus-helyzet miatt elhalasztották a Cosmoprof szakkiállítás és vásárt márciusról júniusra. Részletekért kattints!

Köszönjük a kiállítóink és látogatóink türelmét és megértését, bízunk benne, hogy 2020. szeptember 19-20-i rendezvényünk ugyanolyan sikeres lesz, mint az eddigiek. Fontos megemlíteni, hogy a kiállítást az eredeti tervek alapján, az eredeti szakmai programokkal rendezzük meg ősszel.

Hogyan védekezzünk a vírusok terjedése ellen a szalonban? Kattints! 

Kérdés esetén írj a melinda.bajzath@health-and-beauty.hu e-mail címre vagy hívj minket a +36 (20) 582 6992-es vagy a 0742032003-as telefonszámon.

Instagram


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail