Célzott hatás és azonnali eredmények – ez a Mádara Booster

(Hirdetés) Az olyan agresszív hatások ellen, mint a légszennyezettség, a káros UV-sugarak, a kialvatlanság és a mindennapos stressz egy jól megválasztott hidratálóval és arctisztítóval sajnos már nem lehet védekezni. Célzott és hatóanyagban gazdag bőrápolásra van szükség ahhoz, hogy a bőrkép-romlást és a korai bőröregedést megelőzzük. Ebben segítenek a mélyrétegű ápolást nyújtó, a kozmetikai bőrápolás csúcsát jelentő Mádara Booster ampullák.

Erőteljes töltés a bőrnek 

A Mádara a Booster ampullái forradalmasítják a bőrápolási rutint, hiszen pont akkor, pont olyan hatóanyag-kombinációt adnak a bőr számára, amire szüksége van. Ezt a célzott hatást aktív hatóanyagok maximális koncentrációjával érik el, ezt három különböző változat képviseli a professzionális kozmetikai és otthoni felhasználók előtt. A könnyű és pontos kiszerelés lehetőséget ad a gyors, higiénikus és személyre szabott felvitelhez, az elsöprő hatékonysághoz.

Amino-fill 3D Lifting Booster – gyors ránccsökkentés és feszesítés  

Ez az ampulla a ráncos, megereszkedett bőr ápolását célozza aminoacid lipo-peptiddel és növényi eredetű biopolimerekkel. Ezekkel az aktív összetevőkkel elasztikus és folyamatos, 3D-s liftinghatást alakít ki, ami azonnal feszesíti a bőrt, valamint halványítja a már kialakult ráncokat.
Egy dermatológiai tanulmány alapján, amit 18, 39 és 65 év közötti nő részvételével végeztek el, igazolták, hogy az Amino-fill 3D Lifting Booster 1 órán belül akár 26%-kal is képes csökkenteni a ráncok mélységét, valamint 12%-kal növeli a bőr feszességét. Éppen ezért ajánljuk ezt a Boostert fontos események előtt.

Antioxidant Energiser Booster – a nagyvárosi fakó bőr első vonalaira 

Az antioxidánsok kulcsfontosságú szerepet játszanak az egészséges bőrkép és a bőr fiatalságának megőrzésében. Éppen ezért a 20-30-as éveiben járó, nagyvárosi szennyezettségnek és stressznek kitett korosztály számára speciális hatóanyagokat kombinál ez a Mádara Booster.
E-vitaminnal, provitamin A-val és omega 3-6 zsírsavakkal dolgozik a bőr egészségéért. Az antioxidánsok és a vitaminok semlegesítik a káros szabadgyököket, és megelőzik a nagyvárosi szennyeződések okozta korai bőröregedést. Az omega 3-6 zsírsavak pedig aktív munkát végeznek a bőr hidratálásáért, valamint megerősítik a bőrfelszín természetes védekezőképességét.

In-vitro eredmények kimutatták, hogy az Antioxidant Energiser Booster ampulla használata akár 98%-kal is képes csökkenteni a városi környezet okozta bőrkárokat.

2020: jön az új Hyaluronic Collagen Booster  

A száraz, dehidratált bőrkép az első jele lehet a bőr korai öregedésének vagy a bőrproblémák, a bőrkép romlás felbukkanásának. A Mádara óriási hangsúlyt fektet a természetes hidratálásra, gondoljuk csak a klinikai és dermatológiai tesztek alapján kidolgozott SOS HYDRA termékcsaládra, ami azonnali megoldást kínál a papírszáraz, komfortját vesztett bőrnek.
Ezt a termékcsaládot is tökéletesíti a 2020-ban érkező új Hyaluronic Collagen ampulla, ami vízmegkötő növényi cukrokkal, kis és nagy molekulájú természetes hialuronsavval adja vissza a bőr feszességét, állítja és előzi meg a felhám elvékonyodását.

A korábban elérhető Collagen Booster 2019-ben átalakításra kerül, ezért csak a jövő évtől lesz elérhető.

Csúcshatás a kozmetikában: Ampulla+ arckezelések 

A célzott, látványos és azonnali hatást kifejtő Mádara Boosterekre három különböző arckezelést dolgoztunk ki. A kezelések minden bőrtípust és bőrproblémát megcéloznak, olyan mélyrétegi ápolást nyújtanak a bőr legmélyebb rétegeinek, amelyek azonnal látható eredményeket produkálnak.

A 60 perces kezelések speciális masszázs technikával juttatják az aktív hatóanyagokat a bőrbe, így:

  • a vendég visszakapja bőre hidratáltságát,
  • csökkennek a látható tökéletlenségek a bőr felszínén,
  • halványodnak a finom vonalak,
  • visszaáll az arckontúr vonala,
  • eltűnnek a stressz és fáradtság jelei.

Ez a különleges és hatékony arckezelés csak a hivatalos Mádara referencia kozmetikusoknál érhető el.

Próbáld ki a Beauty Fórumon!
A Mádara Booster ampullákkal, a teljes Mádara portfólióval és bemutató kezelésekkel is találkozhatsz 15 négyzetméteres standunkon, az őszi Beauty Fórumon október 25-26-án.
Ha szeretnél egy ingyenes kezelésen is részt venni, egyeztess velünk időpontot itt>>> 

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail