Fejleszd velünk tökélyre a sminktudásodat!

(Hirdetés) Te is szeretnéd fejleszteni a tudásodat, megtanulnád azokat a trükköket és technikákat, amelyekkel tökélyre fejlesztheted a sminkjeidet? Akkor nálunk a helyed! Ha május 31-ig bármely 2019-ben induló 30, 40 vagy 70 órás képzésünkre jelentkezel, most 30 ezer forintot elengedünk az oktatás díjából!

Exkluzív belvárosi környezetben várjuk a tanulni vágyó kezdőket, illetve fejlődni vágyó sminkes és kozmetikus szakembereket egyaránt. Széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező smink- és maszkmester oktatóink, kozmetikusaink közreműködésével végezzük az oktatásainkat a legújabb trendeknek megfelelően. Oktatási rendszerünket, képzési programjainkat kifejezetten a nemzetközi elvárásoknak és a résztvevők igényeinek megfelelően alakítottuk ki, amelyek magyar illetve angol nyelven is elvégezhetőek. Ennek is köszönhető, hogy az elmúlt évtizedben szinte már az összes európai országból érkeztek hozzánk tanulók. A képzési program rendkívül széleskörű, számos hagyományos és modern sminkelési technikát tartalmaz. Professzionális márkákkal is tanítunk, így tanulóinknak a szakmai kedvezményt is biztosítani tudjuk.
Az intenzív képzések idejére díjmentesen magas színvonalú szállást kínálunk az oktatás közvetlen közelében.

A képzés hatósági engedélye pedig minőségi garancia arra, hogy a program az előírásoknak, a személyi és tárgyi feltételeknek egyaránt megfelel. A sminktanfolyam sikeres elvégzését követően többnyelvű tanúsítványt állítunk ki a felnőttképzési törvény alapján.

» JELENTKEZZ május 31-ig bármely 2019-ben induló 30, 40 vagy 70 órás képzésünkre, és elengedünk 30.000 forintot az oktatás díjából!
» Kérjük, beiratkozáskor hivatkozz a kedvezménykódunkra: sminktanfolyam30

Iskolánkban kipróbálhatja és megismerheti az EVANA Professional Makeup termékeit, amelyek kiváló minőséget képviselnek. A márkára jellemző a hosszan tartó hatás, extra pigmentáltság, könnyű használhatóság, praktikus kialakítás.

»Vásároljon május 31-ig a webáruházban 20% kedvezménnyel! Használja a kosárban a beauty20 kódot!

»Az EVANA termékcsalád további referencia szalonokat, üzleteket és kozmetikus felhasználókat keres, amennyiben Ön is szívesen lenne partner, várjuk jelentkezését!

Kíváncsi vagy új, innovatív bőrfiatalító technológiánkra is? KATTINTS a képre! Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail