Fókuszban a férfiak

(Hirdetés) XXII. Nemzetközi Ilcsi Kongresszus programját alapvetően meghatározta az Ilcsi 2019. évi új termécsaládja, a Cosmos Natural minősített férfi kozmetikai termékcsalád.

A hagyományokhoz híven, zenés táncbemutató alapozta meg az egész napos jó hangulatot. Múlt, jelen és jövő Molnár Ferenc tulajdonos, ügyvezető igazgató az Ilcsi kozmetikusoknak beszámolt a cég éves eredményeiről, hazai és nemzetközi sikereiről, díjazott termékeiről, újdonságairól és terveiről. Kiemelte, hogy a probiotikumos termékcsalád után az idei újdonság a komplex férfi termékcsalád –, melyből minden résztvevő kapott egy mintasort. A díjak közül pedig a fenntartható fejlődésért való munkásságának az elismerését hangsúlyozta, mely szemlélet az Ilcsi mindennapjainak is meghatározója. Egészségtudatos életmód Győrfi Pál szóvivő, egészség-szakértő kiemelte az egészségtudatos életmódra való törekvés kapcsán, hogy nemcsak a táplálkozásunknál és az életvitelünknél, hanem a kozmetikumainknál is törekednünk kell a lehető legtisztább, legegészségesebb és legmegbízhatóbb termékekre.

Kezelési eljárások a gyakorlatban
Szanyi Ágota, az Ilcsi szakmai vezetője közreműködésével mutatta be a négytagú férfi termékcsalád egyedi összetételét és kezelési eljárásait (Borotválkozás utáni balzsam férfiaknak, Hidratálókrém férfiaknak, Arcradír férfiaknak, Testápoló férfiaknak), és ismertette az otthonra szükséges bőrápolási teendőket. Szépségápolás és egészségvédelem – nemcsak férfiaknak! Bedő Imre a Férfiak Klubjának alapítója többek között a férfitársadalom szépségápoláshoz való viszonyát taglalta. Pintér Szabolcs közösségi médiastratéga a 21. század igényeihez igazodó, világhálón való megjelenés praktikáit elemezte a szépségápolás szempontjából.

Az előadások sorát egy 91 éves férfiember, Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember zárta, aki azonnal belopta magát a nagyszámú hölgyközönség szívébe fantasztikus előadásával és gyakorlati tanácsaival. Az immáron tradicionálissá vált országos Ilcsi tanulóverseny tizenegy döntőbe jutott leánya vehette át elismerését a nagyközönség előtt. A tombolát követően Sasvári Sándor sztárvendégünk varázsolta el fantasztikus hangjával és előadásmódjával az Ilcsi kongresszus kozmetikusait és tanulóit, közel 600 kozmetikus szakember jelenlétével zajlott a rendezvény.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail