Fontos szakmai alapok kezdőknek és haladóknak

Webshopunkban már elérhetőek olyan szakmai könyvek, amelyek nem csupán a kezdő, hanem a gyakorlott szakembereknek is óriási segítséget jelentenek. Báthory Kati és Juhász Klári trilógiája éppen ilyen: gyakorlatorientált, fontos elméleti részekkel kiegészített könyv. Neked sem hiányozhat a polcodról!

Bőrtípusok a kozmetikai gyakorlatban, Kozmetikai diagnosztika és Masszázs a kozmetikai gyakorlatban címmel jelent meg Báthory Kati és Juhász Klári három könyve, amelyek minden olyan fontos szakmai információt tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek a szakmában.
– Úgy gondoltuk, hogy a szakmában eltöltött idő, a sok-sok tapasztalat, amelyet szereztünk, segítség lehet a kezdő és haladó szépségipari szakembereknek is – mondta lapunknak Báthory Kati, aki a gyakorlati, míg Juhász Klári az elméleti tudását tett bele a könyvekbe, amelyek ennek köszönhetően gyakorlatorientáltak, miközben minden apró mozzanatot a kémia nyelvén is elmagyaráznak. – Sok fotót használtunk, ezzel is megkönnyítve a tanulást, hiszen sokan agyban fotóznak, vagyis könnyebben megjegyzik, megértik, ha látják, miről van szó. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki esetleg még nem látott mondjuk egy rendellenességet, annak sokkal egyszerűbb lesz felismernie, ha látja fotón – tette hozzá a szakember, aki azt is elárulta: több könyvet nem terveznek. Mosolyogva annyit mondott csak: marad a trilógia.

A webshopunkban kapható könyvekért kattints ide!  


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail