Gondolj a jövőre, tervezd a visszatérésed! Újrakezdés 2020!

Újrakezdés 2020 néven, a Swiss Color Magyarország és a Barna Alexandra Beauty Marketing jóvoltából ma útjára indítunk egy 6 hetes kihívást, amelynek segítségével saját üzleti tervet, üzleti stratégiát állíthatsz össze, hogy amikor újra beindul az élet, egy még tudatosabb üzletvezetésnek köszönhetően, sikeresebb lehess, mint a korona vírus okozta leállás előtt voltál. Ebben neves hazai szakemberek lesznek a segítségedre. Te készen állsz az új kihívásra? Az új, sikeres életedre? Akkor tarts velünk!

 

Az Újrakezdés 2020 kihívás során hetente tematikusan felépített témaköröket beszélünk majd át, amit a saját karriered, munkád, vállalkozásod szempontjából magad is áttekinthetsz, végiggondolhatsz, és elvégezheted a szükséges feladatokat.
A hetente boncolgatott témákhoz mi megpróbálunk minél több segítséget, támaszt nyújtani, különböző szakemberek bevonásával. Neked nincs más dolgod, mint a csoportban nyomon követni a hétfőnként közzétett témákat, amiknek a feldolgozására egy heted van.
De igazából bármennyi időd van rá, amennyit csak szeretnél. Fontos, hogy a saját tempódban haladj, és hogy a feladatokat élvezd, ne pedig egy stresszforrást jelentsen számodra.

A cél, hogy a kihívásban résztvevők, a hatodik hét végére összeállíthassák a saját üzleti tervüket, üzleti stratégiájukat, hogy amikor újra beindul az élet, egy még tudatosabb üzletvezetésnek köszönhetően, sikeresebbek lehessenek, mint a korona vírus okozta leállás előtt voltak.

Kihívás felépítése
Hetente posztolt, tematikusan felépített feladatokat adunk, amelynek a végére egy kézzel fogható, személyre szabott, jól átgondolt üzleti tervvel a kezedben tudod újraindítani a karrieredet, amikor a kényszer-pihenőnek vége és eloszlik a fejünk fölül a felhő.

A részvétel ingyenes és nem kötelező, senki nem fogja számonkérni. Ezt kizárólag magadért csinálod, ha van hozzá kedved.

Sminktetoválóként kattintsd ide!
Egyéb szépségipari szakemberként kattintsd ide az újrakezdés 2020 – szépségipar című csoportért! 
A részleteket ezen felül Barna Alexandra szalon marketing csoportjában és a Beauty Forum online oktatások csoportjában is láthatod!

Akik a kihívásban közreműködnek:
– A Swiss Color Magyarország csapata
– Barna Alexandra – marketing szakember, Barna Alexandra Beauty Marketing
– Tölgyessy Zsófi – life & marketing coach
– Bódi Gabriella és Kalmár Péter – Eureka Games, szervezetfejlesztés, coaching
– Fodor Fruzsina – grafikus, arculattervező
– Győri Szabolcs – BWNet
– Beauty Forum Magazin, mint médiapartner.

TARTS VELÜNK!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail