Gyors, tartós, látványos és természetes: szemöldök-laminálás

A nagysikerű szempilla-lifting után, most itt a szemöldök-laminálás, amely mindent tud, amit napjaink trendje elvár. Gyors, tartós, látványos mégis természetes. Egy vadiúj eljárás, amely egy szalon palettájáról sem hiányozhat. Új lépcsőfok a szemöldökfestés és a finoman szálazott tetoválás között, az eredmény intenzitását tekintve.
Százi Daniella, a Baalbek stúdió oktatója

Az eljárás folyamán a legelőnyösebb formára fésüljük a szálakat, és speciális dauer-anyag segítségével rögzítjük a kialakítást, melynek hatására a szemöldök dúsabbá és vastagabbá válik. A vendégeid imádni fogják!

Személyre szabott 

A no-makeup sminktrend és a vastag, szedetlen szemöldök még mindig hódít a divat világában. A szemöldök keretet ad a szemnek, karakteresebbé teszi a megjelenést, szimmetrikus kialakítása kihat az arc szépségére. Minél bozontosabb a szemöldök, annál fiatalosabb, cserfesebb és természetesebb az összkép, még akkor is, ha a cél elérése mögött egy jól felkészült szakember és 40 perc munka áll.

A kozmetikus oktatás változásairól olvastál már? KATTINTS! 

A szemöldöklaminálás, mint minden a szépségiparban, személyre és egyéni adottságokra szabható. Mivel a szemöldök szőrökkel dolgozunk, a túl rövid és ritka szálú szemöldök nem ideális, nem hozza a várt eredményt. Egy átlagos szemöldök viszont dupla vastagságú is lehet az eljárás után.  A végeredmény vastagságában döntő szerepe van a szőrszálak hosszúságának, hiszen a szálirányok megváltoztatásával a vízszintesen haladó szálak, a homlok irányába vastagítják tovább a szemöldököt, illetve a dauer hatására, úgy, mint a szempilla liftingnél, minimálisan megnyúlnak a szőrszálak. A laminálás másik nagy előnye, hogy a szemöldök dúsabbnak hat. A hatás annak köszönhető, hogy az előkészítés során a szálak a szemöldökcsontra vannak simítva egy speciális ragasztó segítségével, úgy, hogy minél jobban érvényesüljenek az egyes szőrszálak, tehát nem egymásra, hanem egymás mellé ragasztjuk őket. Ennek eredménye, hogy az eddig térben elhelyezkedő szálak most egy síkban, egymás mellett katonásan helyezkednek el, ezzel sokkal dúsabb hatást elérve. Ezt az effektust nem tudják helyettesíteni a legerősebb szemöldökformázó zselék sem. A tartósságával pedig semmiképp nem tudnak ringbe szállni, hiszen egy szemöldök-laminálás 1-2 hónapig is kitart.

Anti-aging hatás

A szemöldök-laminálással anti-aging hatást is elérhetünk, hiszen a szemöldök legvégén elhelyezkedő szálakat megemeljük, így a szem nyitottabbá válik.
A gondosan kialakított és leragasztott szemöldökforma legyen szimmetrikus, az archoz leginkább passzoló divatos forma. A dauer és a fixálás után pedig érdemes tartós szemöldökfestéssel megkoronázni az eljárást, ezzel is látványosabbá és egységesebbé alakítva a szemöldököt.

Természetesen az ívbe vagy a formába nem passzoló szőrszálakat csipesz vagy gyanta segítségével eltávolíthatjuk, világos high-lighterrel vagy fehér ceruza segítségével finoman kiemelhetjük a szemöldökcsontot.

A szőrszálak ápolása

A vendégünknek csak egyetlen szabályt kell betartania: az eljárás után a felületet nem érheti víz vagy nedvesség körülbelül 1-2 napig. A szőrszálak ápolásáról ne feledkezzünk meg, mindenképpen ajánljunk vendégünknek keratinos utóápolót, amely nem csak hidratálja a szőrszálak szerkezetét, hanem finoman változtatja az egészen extrém stílustól a hétköznapibb megjelenésig a szemöldököt. A laminálás elsajátítása egyszerű, a szemöldökszépítés fanatikusainak elengedhetetlen eszköze.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail