Hightech bőrmegújítás, arcfiatalítás természetesen

(Hirdetés) Dr. Házi Edina a szegedi egyetemen szerezte gyógyszerész diplomáját, és tudását a kozmetikumok kutatása, gyártása és a bőrmegújítás területén kamatoztatta. Célja olyan minőségi kozmetikumok fejlesztése, amelyek ötvözik a százszázalékosan tiszta, természetes és a hightech hatóanyagok előnyeit. A DRHAZI brand ma már a hightech kozmetikumok mellett újszerű bőrmegújítási módszereket és a szabadalmaztatott DRHAZI Bio arcplasztikát is magába foglalja. Mi a DRHAZI sikerének a titka?

A 100%-ban természetes kozmetikumok előállításánál kezdetben csupán az volt a fő cél, hogy ne ártsunk. Ma már látjuk, hogy a 100%-ban természetes, magas rezgésű anyagokból előállított kozmetikumokkal gyógyítani is lehet, és látjuk, hogy a kezelések nem csupán a testet, a bőrt gyógyítják, hanem a lélekre és a szellemre is pozitívan hatnak. Nagy öröm, hogy azoknak az embereknek, akik részt vesznek egy bőrmegújító kúrán, a kezeléssorozat végére nem csupán az arcbőrük lesz szép, hanem szó szerint megváltoznak, sokkal tudatosabbá és az életvezetésükben is magabiztosabbá válnak. Szinte sugároznak a sikerélménytől, és ezt életük más területén is kamatoztatni tudják.  Ezt a holisztikus szemléletű oki terápiának köszönhetjük. Látható, hogy ha az emberek megtudják mi az oka a meglévő bőrproblémáiknak, megismerik a lehetséges kezelési módokat és van hozzá erejük, kedvük és lehetősék változtatni, akkor a siker természetesen és biztosan bekövetkezik. A csodás hatóanyagoknak hála, a hatóanyagkozmetikumok segítségével olyan eszköz került a kezünkbe, mellyel az arcbőr sejtszinten megújítható, regenerálható.”

Hogyan született a DRHAZI arcfiatalító koncepció?

Cél, hogy ne csak szép legyen, éljen is az arc! Az arcfiatalítás esetében a holisztikus módszerek hátránya, hogy több időt és odafigyelést igényel tőlünk, mint a gyors tüneti megoldások. Az nem igaz, hogy többe kerülnének, mint a plasztikai beavatkozások, a HIFU, a feltöltések, vagy a botox, viszont komoly életmód változtatást igényelnek tőlünk. Egy új napi szépségápolási rutint sajátítunk el, és miután normalizáljuk a bőrt és az arcot, akkor otthoni önkezeléssel és a terapeuták általi szakszerű  szalonkezeléssel szükséges fenntartanunk az elért eredményt. Mégis sokan választják, mert a holisztikus arcfiatalítás eredménye végül nagy boldogságot ad. Nő az önbizalmunk, mert előnye, hogy a saját kezünkben tartjuk a szépségünket. A tapasztalat, hogy a legtöbb nő nem csak fiatalabbnak szeretne tűnni, valójában azt szeretné, hogy ragyogóan egészséges és belülről sugárzó arca legyen.

Cél, hogy ne csak szép legyen, éljen is az arc!

”A nem műtéti arckezelésekben a legjobb az, hogy úgy támogatjuk az arc regenerációját, hogy fenn tudjuk tartani az arc egyéniségét és természetességét, ahelyett, hogy mindezt elveszítenénk egy drasztikus beavatkozással.

Holisztikus szemlélettel, az okokat megszüntetve és a gyengeségeket erősítve szépíthetjük az arcot, fiatalíthatjuk és frissíthetjük a megjelenést. A különböző technikák és hatóanyagok kombinációjával tartós és hatékony eredmény érhető el. Az eredmény a természetes szépség, az egyéni kisugárzás megváltoztatása nélkül.

DRHAZI Bio Arcplasztika képzés ÚJRA!

  1. JÚNIUS 6. – 7. SZOMBAT, VASÁRNAP 10.00 – 17.00
  2. AUGUSZTUS 8. – 9.  SZOMBAT, VASÁRNAP 10.00 – 17.00

Kérdés esetén keress minket az alábbi elérhetőségeinken:
info@drhazi.hu
+36 30 871 4668


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail