Holisztikus arcfiatalítás és arckezelés alapjai: DRHAZI Bio arcplasztika

(Hirdetés) A holisztikus szemléletű kozmetika az arcot, a bőrt egy komplex rendszer elemeként kezeli, és természetes módon a teljes rendszert figyelembe veszi, harmonizálja.

Az arc, a fej rendszerének alapját alapját a csontokon kívül az egészséges, rugalmas izomrendszer adja, mely teret ad az egészséges vérér, nyirokér és ideghálózatnak. Ezek a hálózatok az izomrendszerbe ágyazva, általa védve léteznek. Ez az alaprendszer építi a tartó csont és kötőszövet rendszerét, és támogatja a védő bőr rendszerét, mely kívülről határolja a teljes rendszert.

A testi feszültségek izmainkat érintik leginkább. Sokan a fel nem dolgozott stressz miatt a legtöbb felnőtt ember izmai fokozott tartásban, feszültségben vannak még nyugalmi állapotban is. Ezt érezzük a hátunkban, a csuklyás izomban és emiatt sorvadnak le az izmaink az arcunkon és a fejünkön. A sorvadt, aszalódott izmok letapadnak a csontokra, összenyomják az ereket, és az arc, a fej keringését tovább blokkolják. Az artériás rendszer csökkent működése a tápanyagellátást akadályozza, a vénás rendszer gátoltsága pedig a vénás erek kitágulását és a méreganyagok felhalmozódását okozhatják. Így kialakul egy negatív spirál, tovább sorvasztva az izmokat.

Az arcunk ezt szépen mutatja, mert ha az izomrendszer letapad az arc csontjaira, akkor a bőr, a kötőszövet és az izom hármas egysége megbomlik és az arcbőrünkön mély ráncok jelennek meg, vagy lógni kezd. Az inak és a szalagok is megrövidülnek, merevednek, de a fő probléma, hogy a letapadás nem csupán rugalmatlanságot, hanem tápanyag és oxigénhiányt okoz, és a bőr szerkezete elvékonyodik, erőteljesen dehidratálttá válik, szerkezetileg sérül, kinézete pedig fakó és élettelen lesz.

Bőrproblémák kialakulása

Ha az arc szerkezete és funkciója blokkolt, töredékesen működik, és a bőr helyett kötőszövet termelődik, – mely hegszövet, – és idővel lezárja a pórusokat, blokkolja az arc normál működését, rosaceát, és kötőszöveti gyulladást okoz. A méreganyagok felhalmozódása miatt fokozódik a faggyútermelődés és akár akne alakul ki. Ezek a bőrszerkezeti változások, terhelések viszont már teret adnak a bőrfertőződéseknek és kialakulhatnak a nehezen gyógyítható krónikus bőrbetegségek.

A holisztikus bőrmegújítás eszköztára

  • Holisztikus diagnosztika – Ha képet kapunk az egész test állapotáról, akkor a lehető legkisebb befektetéssel a legjobb eredményeket tudjuk elérni. Ezt segíti a vérkép elemzése és BioScan.
  • Bőrfelépítő hatóanyag-kozmetikumok – A modern sejtszinten ható kozmetikai hatóanyagok kiválóan regenerálják a bőr szerkezetét. A bőrazonos hatóanyagok, biotechnológiai sejtszintű bőrépítő anyagok és a DNS szinten programozó nanopeptidek hatékonyak a bőr újraépítésében.
  • Holisztikus bőrmegújítás – Lehetőség az arcbőr egyensúlyának helyreállítására, a rosaceás és aknés bőr helyreállítására, a T-zóna megszüntetésére.
  • DRHAZI Bio Arcplasztika – Ez a vágás nélküli, főként a manualitásra épülő természetes arckorrekció intenzív eredményre képes és igazán harmonikus eredményt ad. A módszer megalapozza az arc egészségét, és kiválóan beépíthető akár a bőrmegújító, akár az arcfiatalító facelift kezelésekbe.
  • Önkezelés – Az otthoni tudatos bőrápolás, az önmasszás, az arcjóga, az arctorna elsajátítása és rendszeres alkalmazása hosszútávon segíti vendégeinket. Akár már napi 5 perc ráfordítás is csodákat tesz, ha kitartóak.

DRHAZI Bio Arcplasztika képzés

Kezdő holisztikus arckezelő tréning

A 2 napos kezdő tréning a bio arcplasztikára, a DRHAZI által kifejlesztett speciális manuálterápiás módszer elsajátítására helyezi a hangsúlyt. Emellett elmélyülünk a holisztikus arckezelés alapjaiban, a high-tech natúr kozmetikumok világában.

Oktatóközpontunkban térítésmenetesen szálláslehetőséget tudunk biztosítani.

SZEPTEMBER 21- 22. SZOMBAT, VASÁRNAP 10.00 – 17.00

JELENTKEZÉS

DRHAZI OKTATÓ KÖZPONT
2081 SOLYMÁR, TERSTYÁNSZKY U. 68.
info@drhazi.hu
+36 30 871 4668


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail