Íme, a tökéletes megoldás érzékeny bőrre!

(Hirdetés) A fejlett országok lakóinak több mint a fele állítja, hogy érzékeny a bőre. Az erre utaló tünetek között megtaláljuk a kipirosodást, a feszülést, viszkető, bizsergő érzést, pikkelyesedő bőrt. A bőrfelszín (epidermisz) megnyugtatása céljából, nagyon fontos, hogy az érzékeny bőrnek megfelelő terméket válasszunk ki. Germaine de Capucini célzottan az érzékeny bőrüek számára fejlesztett ki a B-CALM termékcsaládot, ami egy professzionális dermokozmetikai kezelés az érzékeny, kivörösödésre hajlamos és intoleráns bőrre.

Az érzékeny bőr nem bőrtípus függő, de leggyakrabban a száraz bőrnél fordul elő. Nincs egyszerű dolga annak, akinek érzékeny a bőre, hiszen nemcsak a külső környezeti tényezők, mint a napfény, víz, szél, hirtelen hőingadozások és a környezetszennyeződések, hanem a krónikus betegségek (diabétesz, vesebetegségek), helytelen életmód (cigaretta), alkohol, túl fűszeres ételek, nem a bőrtípusnak megfelelő kozmetikumok használata, mechanikai hatások, vérkeringési rendellenességek, örökletes hajlam, sőt a tartós stressz is okozója lehet.

Nagyon fontos, hogy a bőrt hidratáljuk, de az érzékeny bőr esetében ez még inkább fontos, hiszen a bőr maga nem képes megfelelő mennyiségben előállítani se hidratáló faktort, sem lipideket, ennek következtében gyengül a bőr védekező mechanizmusa, könnyebben bejutnak a kórokozók és gyorsabban öregszik a bőr.

Germaine de Capuccini célzottan az érzékeny bőrűek számára fejlesztett ki a B-CALM termékcsaládot, ami egy professzionális dermokozmetikai kezelés az érzékeny, kivörösödésre hajlamos és intoleráns bőrre. A Germaine de Capuccini célja az volt, hogy minél jobban megismerje ennek a sérülékeny bőrtípusnak a reakcióit, és ennek ismeretében megalkotta az összetevők rendkívül gondos kiválasztásával a B-CALM termékcsaládot, melynek hatékonyságát és tolerálhatóságát számos tudományos vizsgálattal és tanulmánnyal igazolta. A feladat összetettségére jellemző, hogy három évnyi kitartó erőfeszítésre és tesztelésre volt szükség a megfelelő formula kiválasztásához, amely képes az érzékeny bőr ápolására és az egészséges külső visszaállítására.

Fedezze fel a rendkívül hatékony Skinbiome Repair hatóanyagú aktív dermokozmetika erejét, amelyet a Germaine de Capuccini célzottan az érzékeny bőrűek számára hozott létre. A kozmetikumoknak egy olyan új generációja született meg, amely a bőrt egy élő ökoszisztémának tekinti. Nem az a cél, hogy megszabaduljunk a baktériumoktól, hanem az, hogy megteremtsük az egyensúlyt. A Skinbiome Repair prebiotikumok és probiotikumok kombinációja, amelyet úgy alakítottak ki, hogy megújítsa a bakteriális flóra egyensúlyát és aktiválja a bőr természetes védekező képességét. A prebiotikumok serkentik a bőr számára előnyös baktériumok növekedését, míg a probiotikumok olyan baktériumok, amelyek felépítik a bőr ökoszisztémájának egyensúlyát. A bőr mikroflóra egyensúlyának fenntartása kulcsfontosságú az érzékeny bőr ellenállóképességének javításához.

A Skinbiome Repair helyreállítja és regenerálja a bőrt, csökkenti az öregedés látható tüneteit, amelyek az érzékeny bőr esetében hamarabb jelentkeznek. Javítja a bőr vízmegtartó képességét, ezzel hozzájárulva a hidratálásához. Növeli a tolerancia küszöböt, és napról napra erősíti a bőrt.

Javasolt:

  • Érzékeny, túlzott reakciókat mutató bőrre.
  • Azon ügyfelek számára, akiknek a bőre érzékeny és intoleráns reakciókat mutat a legtöbb kozmetikai kezelésre. (bőrpír, viszkető, égető érzés, bőrhámlás)
  • Nők és férfiak részére is, bármely életkorban.
  • Bármely évszakban alkalmazható.
  • Minden váratlan reakcióra, amikor a bőr a nem megszokott módon reagál, azonnali látványos eredményeket érhetünk el ennek a termékcsaládnak a használatával.

A B-CALM termékcsalád egyetlen tagja sem tartalmaz alkoholt, színezőanyagokat, szilikonokat, ásványi és illóolajokat, valamint illatanyagokat sem. Nem hiányozhat egy kozmetikából sem.

 

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail