Varázsoljuk tökéletessé a bőrt!

(Hirdetés) A Skin Sensation kezelést a Casmara márka az érzékeny, vitalitás nélküli bőrre fejlesztette ki. A sérülékeny, tónusát vesztett bőr megpróbálja saját magát megvédeni, de nincs mindig elegendő erőforrása, hogy az elszenvedett károkat kijavítsa. Jellemző rá a víz,- és a rugalmasság hiánya, a korai ráncok megjelenése, fakó élettelen szín…. Bővebben »

Íme, a tökéletes megoldás érzékeny bőrre!

(Hirdetés) A fejlett országok lakóinak több mint a fele állítja, hogy érzékeny a bőre. Az erre utaló tünetek között megtaláljuk a kipirosodást, a feszülést, viszkető, bizsergő érzést, pikkelyesedő bőrt. A bőrfelszín (epidermisz) megnyugtatása céljából, nagyon fontos, hogy az érzékeny bőrnek megfelelő terméket válasszunk ki. Germaine de Capucini célzottan az érzékeny bőrüek számára fejlesztett ki a B-CALM termékcsaládot, ami egy professzionális dermokozmetikai kezelés az érzékeny, kivörösödésre hajlamos és intoleráns bőrre…. Bővebben »

Szeretne Ön is professzionális spanyol termékekkel dolgozni?

(Hirdetés) Akkor ne habozzon, a Primavera Andorrana segít! A Primavera Andorrana s.r.o több mint 25 éves múltra tekint vissza: Szlovákia és Csehország területén kizárólagos forgalmazója a GERMAINE DE CAPUCCINI, a CASMARA és a MESOSYSTEM kozmetikai márkáknak. 2018 második felében belépett a haza piacra is, ezzel új színt hozott a professzionális kozmetikumok területére…. Bővebben »