Szeretne Ön is professzionális spanyol termékekkel dolgozni?

(Hirdetés) Akkor ne habozzon, a Primavera Andorrana segít! A Primavera Andorrana s.r.o több mint 25 éves múltra tekint vissza: Szlovákia és Csehország területén kizárólagos forgalmazója a GERMAINE DE CAPUCCINI, a CASMARA és a MESOSYSTEM kozmetikai márkáknak. 2018 második felében belépett a haza piacra is, ezzel új színt hozott a professzionális kozmetikumok területére.

A Primavera Andorrana értékesítési hálózatán keresztül nemcsak a termékek terjesztésével foglalkozik, hanem gyakorlati képzést is kínál a szakembereknek. Oktatói több évtizedes szakmai és oktatói tapasztalattal rendelkeznek: szívesen állnak rendelkezésre akár rendszeresen megrendezett tanfolyamokon a budapesti oktatói központban, akár egyénileg és közvetlenül a szalonban is. Az említett márkák termékekkel varázslatos azonnali hatást lehet elérni, legyen szó a ránctalanításról, bőrfeszesítésről, a gyulladt, problémás bőr megszépítéséről, a bőrtónus egységesítéséről, esetleg megelőzésről. Ha a felsoroltak közül érinti valamilyen probléma vagy egyszerűen csak szépülni szeretne, akkor a GERMAINE DE CAPUCCINI, a CASMARA és a MESOSYSTEM termékeit Önnek találták ki!

Világszerte óriási siker övezi a GERMAINE DE CAPUCCINI termékeit, mely márka 55 éve meghatározó szerepet játszik a professzionális termékek területén. Hosszú évek fejlesztésének eredményeként a brand létrehozta a Timexpert termékcsaládját, mely a leghatékonyabban veszi fel a harcot a ráncok ellen. Alkalmazásával azonnali látványos eredmény érhető el, már az első alkalommal. Különleges masszázstechnikája egyedülálló hatást gyakorol a megereszkedett, rugalmasságát elvesztő bőrre. A GERMAINE DE CAPUCCINI többi magas színvonalú termékei között minden bőrproblémára található megoldás!

A természetes hatóanyag kedvelői fogják leginkább preferálni a CASMARA termékcsaládot. Alginát maszkjai valamennyi bőrtípusra alkalmasak, beleértve a legérzékenyebbeket is. Eredményesen lehet alkalmazni a megereszkedett bőr, a táskás szem, a nyaki és ajak körüli ráncok esetében is. A bőr mély rétegében hidratál és feszesít, miközben 100%-ban természetes hatóanyagokból áll. A legmagasabb GMP minősítéssel rendelkezik.

A MESOSYSTEM professzionális kozmetikumai új szintre emelik a kémiai hámlasztás fogalmát. A magas koncentrációval rendelkező termékek orvosi tisztaságúak, ezért felhasználhatóak szépségszalonokon kívül plasztikai sebészeteken is. Hatásosan kezelhetőek az egész bőrön jelentkező rendellenességek esetén, mely problémákat a klasszikus kozmetikai termékek már nem tudnak megoldani. A Primavera Andorrana Kft. tanfolyamain segít elsajátítani a helyes használatot, hogy Ön is magabiztosan tudja alkalmazni saját vendégein.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail