Jelentkezz Te is a SKEYNDOR tanfolyamaira!

(Hirdetés) A SKEYNDOR, mint a tudományos eredményeken alapuló kozmetikumok egyik élvonalbeli szereplője mindig is nagy hangsúlyt fektetett a kozmetikusok képzésére. A jó szakember tudása, tapasztalata és masszázstechnikája nem elhanyagolandó mértékben járul hozzá a hatóanyagok sikeréhez.

Mi, a SKEYNDOR magyarországi forgalmazójaként évek óta abban hiszünk, hogy az egyéni, vagy párokban történő oktatás működik hatékonyan. Könnyebben tudunk egyéni tempóban, egyéni igényeknek megfelelően haladni és a hangulat is sokkal oldottabb.

Ez a gyakorlat, a mostani „social distancing” ajánlások idején is tartható lesz.

Milyen képzésekre tudsz jelentkezni?

⇒ TERMÉKISMERTETŐ ALAP TRÉNING

kb. 2 órában bemutatjuk a SKEYNDOR márkát, a termékcsaládokat, a kezelési szetteket és kezelési protokollok alapjait. A képzés minden kötelezettségtől és költségtől mentes.

⇒ POWER C+ KEZELÉSI RITUÁLÉ GUA SHA MASSZÁZZSAL

Feltétel: a SKEYNDOR alaptermékek és Power C+ kezelési szett, valamint a Gua Sha kövek megvásárlása. A képzés a fenti feltételek mellett ingyenes.

⇒ POWER HYALURONIC ARCKEZELÉS SZELENIT DRÁGAKÖVES MASSZÁZZSAL

Feltétel: a SKEYNDOR alaptermékek és Power Hyaluronic kezelési szett, valamint a szelenit kövek megvásárlása. A képzés a fenti feltételek mellett ingyenes.

⇒ POWER HYALURONIC FÓKUSZBAN A SZEM különleges szemkörnyék és szempilla regeneráló kezelés extra, orvosi fém masszírozó eszközzel végzett technika.

Feltétel: a SKEYNDOR alaptermékek és Power Hyaluronic szemkezelés szett, valamint a masszírozó eszköz megvásárlása. A képzés a fenti feltételek mellett ingyenes.

⇒  POWER RETINOL KEZELÉS INDIAI CHAMPI MASSZÁZZSAL

A champi masszázs egy indiai fejmasszázs technikából vette az inspirációt. Feltétel: a SKEYNDOR alaptermékek és Power Retinol szett megvásárlása. A képzés a fenti feltételek mellett ingyenes.

⇒ PREMIUM ANTI-AGING KEZELÉSEK:

ETERNAL: növényi őssejtes regeneráló kezelés

GLOBAL LIFT: innováció díjas intenzív feszesítő, lifting és regeneráló kezelés. Japán Kobido masszázs inspirálta lifting technikával.

Feltétel: a SKEYNDOR alaptermékek az ETERNAL ÉS A GLOBAL LIFT szettek megvásárlása. A képzés a fenti feltételek mellett ingyenes.

⇒  ÚJ CORRECTIVE várhatóan 2020. júliustól induló képzés

2020 újdonsága a leglátványosabb orvostechnológiai hatóanyagokat felvonultató, megújult CORRECTIVE ráncfeltöltő, bőrmegújító kezelés egyedi masszázstechnikával.

Feltétel: a SKEYNDOR alaptermékek az ETERNAL ÉS A CORRECTIVE szettek megvásárlása. A képzés a fenti feltételek mellett ingyenes.

⇒ TIMELESS PRODIGY kezelési rituálé

Genetikai szinten ható bőrfiatalító, luxus élménykezelés. Időtartam 3 óra.

Feltétel: a SKEYNDOR alaptermékek, lakosság termékcsomag és a TIMELESS PRODIGY szett megvásárlása. A képzés a fenti feltételek mellett ingyenes.

Kérjük, iratkozz fel, hogy felvehessük veled a kapcsolatot egyéni időpont egyeztetésre.

Kérjük jelölje be milyen területen dolgozik*

KozmetikusSminkesPermanent make-up szakemberSzempilla-hosszabbítóSpa/wellness/szállodai szakemberAlakformáló szakemberSzakmai tanulóMűkörmösPedikűrösStylist szakemberFodrászBőrgyógyász, orvosMasszőrOktatóGyártó, forgalmazó, kereskedőEgyéb:Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail